Diumenge, 7 de juny de 2020

Èxit en la 1a. edició del projecte TMB-Mentoring

 

1a. edició del projecte TMB-Mentoring / TMB

Èxit en la 1a. edició del projecte TMB-Mentoring

L’any que ve es posarà en marxa la segona edició del projecte en la que participaran altres àrees de l’empresa.

Redacció / 23.11.18 - 12:53h

A la sala d’actes de l’Edifici de Zona Franca s’ha fet avui un reconeixement als 25 participants en aquesta primera edició, prova pilot a l’Àrea de Metro, així com s’ha fet balanç de l’experiència i mentorització als participants del projecte. L'acompliment dels professionals de TMB integra tant els objectius a assolir com les competències o estil comú per aconseguir aquestes metes.

Aquesta edició s’ha fet amb personal de l’operativa de Metro i per l’èxit obtingut a partir de l’any que ve s’estendrà a la resta de les àrees de l’organització. 

El projecte està liderat per la Clara Segura i la Montse Castro de la unitat de desenvolupament i gestió de la millora personal de l’Àrea Corporativa de RRHH.

Què és el procés mentoring

El Mentoring és un procés mitjançant el qual una persona amb més experiència (el mentor), en un àrea o àrees determinada, ensenya, aconsella, guia i ajuda a una altra professional  (mentee) en el seu desenvolupament personal i professional, assessorant-lo i invertint temps, energia i coneixements. 

En evolucionar les organitzacions i en madurar els professionals que les componen es dóna la circumstància que hi ha persones que són referents en aquest conjunt de competències i d'altres que són alts potencials. A l’any 2016 es va iniciar un projecte per conèixer el desenvolupament de les persones i l'organització de Metro on, cada membre coneix el seu potencial i els seus àmbits de desenvolupament. En aquest context organitzatiu tenen sentit els sistemes d'acompanyament intern, entre ells el programa de mentoring, que faciliten l'ajuda entre professionals.

 

 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB