Dimarts, 3 d'agost de 2021

Encara hi ets a temps! apunta't als cursos de “Forma’t en moviment!”

 

Encara hi ets a temps! apunta't als cursos de “Forma’t en moviment!”

Iniciem el cicle formatiu de tardor amb quatre cursos a la teva disposició: Aprèn a gestionar la teva energia i no el teu temps, Com liderar equips,  Storytelling i Orientació al client en l'era digital. No els deixis escapar!

04.10.19 - 12:24h

Els quatre cursos estan oberts a tothom que hi estigui interessat, tot i que les places són limitades a 80 participants per curs. Per tant, només els 80 primers inscrits a cada curs podran realitzar la formació. Per registrar-vos i accedir al campus formatiu podeu fer-ho mitjançant l'aplicació del mòbil GenTMBapp o a través d'aquest enllaç.  També podreu consultar el programa formatiu de cada curs i veure'n una demo.

És molt important assumir el compromís de finalitzar el curs en el qual us inscriviu, per això cal que tingueu en compte les dates d'impartició de cadascun:

• Aprèn a gestionar la teva energia i no el teu temps: Inici 7 d’octubre. Final 3 de novembre del 2019. (18 hores)
• Com liderar equips: Inici 21 d'octubre. Final 17 de novembre del 2019. (20 hores)
• Storytelling: Inici 4 de novembre. Final 1 de desembre del 2019. (10 hores)
• Orientació al client en l'era digital: Inici 18 de novembre. Final 15 de desembre del 2019. (12 hores)

En tots els cursos es farà una petita introducció obligatòria al concepte d'accessibilitat a TMB i posteriorment ja s'iniciarà el curs al qual s'ha fet la inscripció. Us emplacem a entrar a la web, informar-vos i matricular-vos abans que s'esgotin les places!

Si us sorgeix qualsevol consulta prèvia a l'inici del curs, podeu contactar amb la Mònica Codina (mcodina@tmb.cat), de la Unitat de Formació.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB