Dimarts, 3 d'agost de 2021

Detinguts dos vàndals grafiters

 

Detinguts dos vàndals grafiters

Els vàndals van ser vistos per un treballador de metro que en va informar el seu comandament. Des del CCM es va avisar a seguretat, que els va interceptar i posar a disposició dels Mossos d'Esquadra

Albert Piqué - CSPC / 30.09.19 - 14:54h

Poc abans de la mitjanit de diumenge un treballador de Metro va detectar uns vàndals grafiters que estaven pintant  un tren a la zona d'estacionament de Torras i Bages. De seguida ho va posar en coneixement del comandament del panell del CCM, que va activar el personal de seguretat.  Tot i que els vàndals van marxar corrent per la via, un altre dispositiu els esperava a Baró de Viver, on els van retenir i posar a disposició dels Mossos.

TMB els ha denunciat administrativament per frau, per negar-se a les tasques d'inspecció i per accedir a la zona de vies. Per la via penal els ha denunciat pels desperfectes produïts en un cotxe de la L1, valorats en gairebé mil dos-cents euros. 

El dispositiu va suposar una aturada del servei de 9 minuts i és una mostra de la importància de la feina conjunta entre personal de metro, personal de seguretat i els Mossos d'Esquadra.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
L1
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB