Dimecres, 12 d'agost de 2020

Detingut un vàndal graffiter a l’estació de metro de Torras i Bages

 

grafiters

Detingut un vàndal graffiter a l’estació de metro de Torras i Bages

La nit del divendres passat van ser interceptats tres vàndals graffiters a l’apartador de vies pintant un tren estacionat de l’estació de Torras i Bages. Un d’ells va ser detingut pels vigilants de seguretat i posat a disposició de Mossos d'Esquadra.

Redacció / 19.11.19 - 08:47h

Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte un dels tres vàndals graffiters que es trobaven a l’apartador de vies pintant un tren allí estacionat.

Els fets van passar la matinada de divendres a dissabte quan el personal de servei de l’estació i el servei de seguretat de metro van detectar la presencia de tres vàndals a les vies de l’estació de Torres i Bages. Es va donar avís a circulació i incidències i es va procedir a interceptar-los per part dels vigilants de seguretat, que van localitzar a un d'ells i el van posar a la disposició de Mossos D´Esquadra. El detingut és menor d’edat i viu a la província de Barcelona.

Els tres vàndals van accedir a l’estació de metro a les 23.46 hores entrant per l'accés del carrer Palomar, pagant bitllet només un d’ells i cometen frau els altres dos. Van baixar a vies i una vegada a l’andana van dirigir-se cap a l’apartador per a començar a pintar un motor del tren allí estacionat.

Com es fa sistemàticament en aquesta tipologia d’incidències, TMB denuncia els fets per via penal, i addicionalment es denuncia per via administrativa la invasió de zona de vies i el frau. 

 
 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB