Detall de la porta d'entrada a la sala / Arxiu TMB
Detall de la porta d'entrada a la sala / Arxiu TMB

Coneixes el nou Espai Gaudí?

L’Espai Gaudí ha estat durant molts anys el punt de trobada dels jubilats de Metro i TB. Després d’un llarg període d’obres, ha tornat a obrir les portes i passa a formar part d’un espai multidisciplinari de TMB. 

Redacció / 22.01.13 - 11:41h

Ubicat al vestíbul del que havia d’haver estat l’estació de Gaudí, a la confluència dels carrers Lepant i Avinguda Gaudí, el nou espai es divideix en dos ambients que conflueixen en una zona de recepció. Un primer espai on hi ha diverses sales de reunions i despatxos que ocupen les associacions de jubilats de Metro i TB, l’Associació ACEMA i Conductors Solidaris de Catalunya. Aquestes entitats ja feien ús d’aquesta instal·lació, però amb la reforma hi guanyen tant pel que fa a la superfície com per les condicions.

El segon ambient és una gran sala polivalent equipada amb els elements tècnics necessaris per acollir actes d’empresa ─i evitar així haver de contractar serveis externs, cosa que permet reduir despeses─, de les associacions de jubilats de Metro i TB, i fins i tot permet fer-ne una explotació comercial d’acord amb les tarifes que s’estableixin. A més, per fer-la més versàtil s’hi han instal·lat uns plafons mòbils que es poden adaptar pel que fa a la mida en funció de les necessitats.

La reforma, que s’ha dut a terme per adequar la instal·lació als requeriments legals de seguretat, es va acabar just a temps perquè els jubilats poguessin celebrar-hi la seva festa de Nadal.

L’Espai Gaudí també ha estat el lloc triat per celebrar la reunió de de les associacions Nova i Comet, on s’agrupen les xarxes de metros de diverses ciutats del món, entre les quals hi ha São Paulo, Singapur, San Francisco, Tòquio, Londres i París.

Interior de la Sala Gaudí / Arxiu TMB
Interior de la Sala Gaudí / Arxiu TMB
Reunió a la Sala Gaudí / Arxiu TMB
Reunió a la Sala Gaudí / Arxiu TMB

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB