Diumenge, 29 de novembre de 2020

El Club GenTMB sorteja 25 entrades dobles per a la Sala Montjuïc

 

El Club GenTMB sorteja 25 entrades dobles per a la Sala Montjuïc

El Club GenTMB sorteja 25 entrades dobles per a la sessió inaugural de la Sala Montjuïc, que se celebrarà el divendres 28 de juny amb la projecció de la pel·lícula 'Carmen y Lola'

Redacció / 11.06.19 - 08:00h

La Sala Montjuïc inaugurarà la 17a edició amb la projecció de la pel·lícula Carmen y Lola, de la directora Arantxa Echevarría, i un concert de rap, jazz i reggae de la rapera empordanesa Joina. 

El lloc de projecció és el Fossat de Santa Eulàlia, al Castell de Montjuïc. Les portes del recinte s'obriran a les 20.30 i el concert en directe començarà a les 20.45. La pel·lícula es projectarà a les 22.00. El recinte és accessible amb cadira de rodes.

Si vols participar en el sorteig,  només cal ser soci, entrar a la pàgina www.clubgentmb.cat, cercar Sala Montjuïc i clicar a “Participa”. 

Es podrà concursar des del dia 11 fins al 19 de juny. Els guanyadors rebran un correu electrònic amb  el codi de les entrades per descarregar-se-les.

El Club GenTMB és un club exclusiu, per poder participar en el sorteig i gaudir de la resta d'avantatges de ser-ne soci ─ofertes i descomptes constantment actualitzats─,  cal inscriure-s'hi mitjançant el correu electrònic corporatiu. Les persones que no en disposin poden escriure un correu a comunicaciointerna@tmb.cat i els indicaran la manera d'accedir-hi.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB