Imatge promocional del sorteig d'una bicicleta al Club GenTMB / TMB
Imatge promocional del sorteig d'una bicicleta al Club GenTMB / TMB

El Club GenTMB fa dos anys i sorteja una bicicleta plegable

El Club GenTMB ha fet dos anys i cada dia hi ha més treballadors que gaudeixen d'ofertes exclusives en tota mena d'àmbits, des de productes de primera necessitat en establiments punters, fins a viatges, tecnologia, i serveis.

16.12.13 - 11:21h

El club, que va néixer l'hivern del 2011 amb l'objectiu de millorar la secció d'ofertes dirigides als treballadors, ha assolit el seu propòsit: que els socis obtinguin un important estalvi i avantatges exclusius pel fet de formar part de TMB.  Formar-ne part és totalment gratuït i donar-se d'alta és molt fàcil.

En aquests dos anys de funcionament les propostes d'estalvi s'han incrementat en quantitat, qualitat i varietat, i els socis poden navegar pel web i triar entre catorze categories diferents que renoven constantment les ofertes i que recullen un ampli ventall de productes, molts dels quals de primera necessitat. Recentment s'han incorporat descomptes en benzineres i supermercats, i s'han incrementat els descomptes d'una important cadena de congelats, un dels avantatges més ben valorats i usats per la GenTMB. 
 
Aquests dos anys de creixement continuat en el nombre de socis i en el nombre i varietat de descomptes han fet possible que el club sigui cada dia més atractiu per als treballadors de TMB i per a les empreses que s'hi volen anunciar.

Participa en el sorteig d'una bicicleta plegable Urban Bike

Per celebrar l'aniversari el club GenTMB sorteja una bicicleta plegable, cedida per www.tu-bici.es, una de les empreses que formen part del club. Qui vulgi participar-hi ha de ser soci, visitar la promoció al web del club i clicar en la pestanya "Participa". Els treballadors que encara no s'hi han inscrit tenen ara una bona oportunitat per fer-ho: si visiten la pàgina www.clubgentmb.cat i es donen d'alta, a banda d'aprofitar els avantatges del socis en descomptes i ofertes, podran participar en el sorteig i guanyar una bicicleta plegable de la marca Urban Bike. També és un bon moment per gaudir dels descomptes que ofereix el Zoo a tots els socis del club des de finals de novembre en l'entrada d'un dia i en l'abonament anual. 

Com que és un club exclusiu, per gaudir dels cupons descompte i de la resta d'avantatges de ser-ne soci cal inscriure-s'hi mitjançant el correu electrònic corporatiu. Les persones que no en disposin poden enviar un correu electrònic a comunicaciointerna@tmb.cat i els indicaran la manera d'accedir-hi.


 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB