Divendres, 24 de setembre de 2021

El carsharing a l'abast dels membres del Club GenTMB

 

Imatge d'una furgoneta d'Avancar

El carsharing a l'abast dels membres del Club GenTMB

El Club GenTMB ha signat un acord amb Avancar, una empresa de carsharing que disposa de més de 140 cotxes i furgonetes repartits per tota la ciutat i que es poden reservar les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Apunta-t'hi ara!

Redacció / 08.04.15 - 12:55h

La proposta d'Avancar és una sòlida alternativa al lloguer tradicional de cotxes que s'adreça a un públic molt variat: des dels usuaris de transport públic que puntualment necessiten un cotxe fins als que necessiten una furgoneta per a un gran treball. També pot interessar a les persones que ocasionalment necessiten un segon vehicle, als que volen un cotxe per marxar de vacances i a tothom que es preocupa pel medi ambient.

Els membres del club GenTMB disposen d'una tarifa especial per només 30€ a l'any i amb bonificació de consum de 50€.
 
Les millores que aporta Avancar a la sostenibilitat del trànsit i a la reducció d'emissions són molt significatives. Cada vehicle d'Avancar n'elimina 15 de particulars del carrer, la qual cosa permet una reducció en el consum de carburant i en la propagació de contaminants.

L'ús del cotxe compartit és una aposta ferma per una Barcelona amb més espai per als ciutadans, amb una qualitat de l'aire millor i reducció de la despesa energètica. En definitiva és un pas endavant en la sostenibilitat del transport urbà que, combinada amb una bona xarxa de transport públic, com la que gaudim a Barcelona, ens permet avançar cap a un millor model de ciutat.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB