Divendres, 26 de febrer de 2021

Bus Strategy

 

Bus Strategy

Aquesta setmana s’ha realitzat al CON d’Horta la jornada “Bus Strategy”, jornada informativa i participativa entre la direcció i l’estructura de comandaments de Bus per alinear estratègies, que tindrà continuïtat al llarg del temps.

10.10.18 - 19:01h

L’objectiu d’aquestes trobades serà compartir els principals projectes de la companyia, alinear estratègies, definir els objectius estratègics, fer-ne el seguiment i respondre els dubtes i qüestions que els assistents puguin tenir.
Aquesta primera edició va comptar amb la participació del conseller delegat, Enric Cañas, que va voler donar la benvinguda als assistents i encoratjar-los a gaudir al màxim d’aquesta sessió de treball.

A continuació, el director de la xarxa de Bus, Ramon Bacardí, va presentar els eixos estratègics 2018-2021, i el director de l’àrea de serveis centrals, planificació operativa i infraestructures de TB, Josep Mensión, va compartir l’estratègia del pla d’empresa 2018-2021. Per concloure la primera part, el director de l’àrea operativa de Bus, Josep Manel Morales, va fer l’exposició del seguiment dels objectius estratègics d’enguany.

La segona part de la reunió es va centrar en els principals projectes estratègics i de futur de la companyia, com la construcció del nou CON de Zona Franca, la consolidació de la Nova Xarxa Bus, el projecte PPS, que busca una millora en la planificació i la presentació del serveis, i el bus elèctric com a nou paradigma de canvi, no sols tecnològic sinó també d’operació.
Cada una de les parts es va cloure amb un torn obert de paraules en què els assistents van poder compartir punts de vista i resoldre dubtes i qüestions que havien sorgit.

La sessió va finalitzar amb una ponència a càrrec de Marcos Urarte, consultor estratègic, col·laborador de les principals escoles de negocis del món i autor de diversos llibres. La seva intervenció va estar centrada en les idees disruptives en el món d'avui.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Bus
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB