Divendres, 29 de maig de 2020

Balanç de les activitats socials, culturals i esportives de TMB 2018-2019

 

Balanç de les activitats socials, culturals i esportives de TMB 2018-2019

Activitats socials i esportives com són la coral, amb 17 anys de vida a TMB i el tai-txi, amb 15 anys,  ja són un clàssic en les nostres empreses així com l’excursionisme, la fotografia i el vídeo o l’atletisme que ja tenen un alt reconeixement.

Redacció / 26.07.19 - 08:23h

Comencem el balanç per l’activitat de més anys a TMB, la Coral. Amb les seves veus imparteixen alegria i bones estones de manera solidària en biblioteques, residències, casals, asils, Centres Cívics, associacions i festes populars. Són més de 20 persones que inunden l’atmosfera de records, alegria, sarsuela, opera, en fi de música per a totes les persones que se senten millor en sentir a la nostra Coral. El més rellevant d’aquest any és que el mestre Xavier Dolç es retira i resten pendents de trobar nou mestre.

Continuem amb l’altre activitat clàssica, el tai-txi. Una activitat ón realitzen la forma bàsica de 8 moviments de l'estil *Yang de Tai-*Txi i forma de Qigong Baduanjin, i per als veterans, forma de sabre tradicional de l'estil *Yang de Tai-*Txi, forma de 32 moviments combinats de Tai-*Txi, i repàs i aprofundiment de la forma simplificada de 36 moviments de l'estil *Gu de Tai-*Txi de *Wudang. També realitzen sortides i prenent part en un Torneig Internacional on han guanyat una medalla d'or en kung-fu i una de plata en Tai-Txi. Domingo, el seu Mestre, que ja va guanyar una medalla de plata i una altra de bronze en el Campionat del Món de 2007, es vol preparar per a participar en el que es celebrarà en 2022.

El grup excursionista és un altre exemple d'èxit. No només per les sortides d'un dia o de mig dia, que tenen un gran seguiment i molta acceptació, sinó que han aconseguit tenir una sortida clàssica com el  cap de setmana de raquetes o esquí a Núria que aquest any i amb falta de neu han reunit 63 persones. Destacar també l'excursió que es va fer a Collserola, sortint des del Parc del Laberint, va ser seguida per 21 persones.

Una altra de les joies és el Grup Atlètic TMB. Un activitat esportiva a TMB que no para de créixer, ja són 115 les persones que formen part. Han participat en multitud de proves i carreres, guanyant diverses, i en l'actualitat estan en la 9a posició, l'equip masculí, i en la 18a el femení, de la Lliga Championchip, lliga on participen importantíssims equips de Catalunya. L'objectiu del nostre Grup és acabar els 5è en masculí i +/- els 15è el femení en la LLIGA CHAMPIONCHIP i estan en la posició 9 en masculí (l'any anterior la 14 i el 2017 la 23), i en la 18 el grup femení (la 32 en 2018 i no competien en 2017). Han participat en 80 proves d'aquesta lliga i més de 50 proves que no eren de la lliga. On són campions sense discussió és en solidaritat perquè més del 50% de les seves participacions en carreres, aquestes són solidàries

El grup de fotografia, AFE-TMB, que va néixer amb la vocació d'intercanviar coneixements de fotografia i vídeo té, actualment més de 40 les persones a l’Associació. Aquest any han fet sortides com la guiada pel Barri Gòtic, Parc de la Ciutadella, Plaza Europa i Fira 2, Parc Cervantes, visita guiada Exposició World Press Photo 2019 i diverses sortides a la natura (ocells). Destacar que el grup ha estrenat recentment un local al Carmel.

Respecte a les noves activitats que s’han inaugurat aquest any 

Destacar la gran acollida i èxit que ha tingut l’ activitat cultural de Rutes guiades per Barcelona que s’han fet 5, Born Medieval, Romano, Secreta, Vampírica i Luxúria a preus molt assequibles i que han pogut assistir 110 persones. 

La salsa cubana, una activitat nova que s'ha incorporat aquest curs. Les classes s'imparteixen a la Sala Gaudí els divendres a la tarda. L'acolliment a aquesta activitat ha estat bona i a preus assequibles. 

El Ioga Postural, un taller d’una durada de 3 sessions, amb un aforo de 16 persones i el Ioga control estrès, també d’una durada de 3 sessions i amb un aforo de 16 persones. Tot i tenir l’espai limitat a 16 persones, ha estat un èxit les persones que s’han inscrit a tots dos tallers.

Si esteu interessats en formar part d’alguna de les activitats que es desenvolupen podeu posar-vos en contacte amb:

Per a consultar totes les activitats que es desenvolupen i de noves que es faran ho podràs fer ben aviat des de la plataforma del web del club GenTMB o a través de la GenTMBapp, que et farà més fàcils i accessibles els avantatges que el Club GenTMB t'ofereix. 

El Club GenTMB és obert a tots els treballadors/es de TMB. Donar-s'hi d'alta és molt fàcil, només cal accedir a www.clubgentmb.cat i crear un nou compte, pas indispensable per accedir a centenars d'ofertes i serveis que el club t'ofereix.  

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB