Dissabte, 24 d'octubre de 2020

Arrenca la vuitena edició del Tria la teva causa

 

Imatge 8a edició tria la teva causa / TMB

Arrenca la vuitena edició del Tria la teva causa

En la primera fase els treballadors podran proposar causes socials que coneguin en primera persona. Les cinc més coincidents passaran a una segona ronda de votació, que acabarà determinant la causa del Mou-te 2018. 

Albert Piqué / 14.02.18 - 09:24h

Demà, tots els treballadors de TMB rebran un correu electrònic del departament d'estudis amb un petita enquesta, a través de la qual cada treballador podrà proposar aquella o aquelles causes socials o entitats amb les quals tingui una especial vinculació. El termini per participar-hi conclourà el dia 28 de febrer.

El dia 02 de març a GenTMB  es publicaran les cinc causes més votades i s'obrirà la segona ronda de votacions, que anirà del 05 al 31 de març, per escollir-ne una. 

Finalment, el dia 03 d'abril es donarà a conèixer la causa escollida pels treballadors de TMB per a la campanya del Mou-te 2018 i es començarà el treball de disseny de les activitats conjuntament amb les entitats més representatives de la causa, que es duran a terme en l'últim trimestre de l'any.

La causa ha de ser de caràcter local, desenvolupada per una entitat social legalment constituïda, que no hagi estat escollida en anteriors edicions, i amb la qual el treballador que la proposi tingui una implicació o vincle directe. 

Recorda, la teva col·laboració suma!

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
RSC
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB