Dimarts, 2 de juny de 2020

Ara ja es poden comprar els bitllets de transport des del web de TMB

 

Ara ja es poden comprar els bitllets de transport des del web de TMB

Ha entrat en funcionament la compra de bitllets online a través del web de TMB, una gestió que els usuaris ja podien realitzar, des de finals de l’any passat, a través de TMB App. 

30.10.19 - 14:01h

El procés de compra és senzill i ràpid. 

L’usuari entra a www.tmb.cat i inicia la sessió al perfil de JoTMBé. Una vegada s’ha registrat pot fer la compra dels títols des de la secció ‘Bitllets i tarifes’ o des de l’històric de compres del seu espai personal. El sistema genera un codi que és el que s’ha d’introduir a la màquina distribuïdora de qualsevol estació de metro per imprimir el bitllet o bitllets. 

A l’espai personal de l’usuari es desen les dades de pagament per poder agilitzar adquisicions futures i també es pot consultar l’històric de compres, sol·licitar una factura o tramitar una devolució. A més de guanyar en comoditat en la gestió, amb la compra de bitllets els usuaris obtenen punts i pugen de nivell en el Programa de Punts JoTMBé.

El catàleg de títols pel canal web és el mateix que té la TMB App: Bitllet senzill, Bitllet Aeroport, T-dia, T-10, T-50/30, T-mes, T-jove, T-trimestre i T-70/30.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB