Divendres, 18 de setembre de 2020

Any nou activitats socials noves

 

TMB empresa saludable / TMB

Any nou activitats socials noves

Sempre es bo fer-se un propòsit saludable per l’any que comença i es per això que des de una nova iniciativa que es diu TMB Saludable es posen en marxa tot un seguit d’elles que complimentaran les ja existents. 

Integració i participació / 21.01.19 - 11:40h

Any Nou i neix TMB saludable. Una iniciativa que vol agrupar totes les activitats d’esport, culturals i de salut sota un únic paraigües. Dins de TMB Saludable es troben les activitats que ja fa anys que s’estan duent a terme i de noves que avui presentem.

Quines son les noves iniciatives i quan comencen?

  • Ioga Postural.  El taller té durada de 3 sessions de matí o tarda i que es celebrarà els dies 31 de gener, 7 de febrer i 7 de març, a la Sala Gaudí.
  • Ioga control estrès. Aquest taller es farà els dies 11 d’abril, 16 de maig i 13 de juny a la Sala Gaudí en horari de matí i tarda. 
  • Salsa cubana. Dimarts tarda a Santa Eulalia de  17 a 18 hores o divendres a la mateixa hora a la Sala Gaudí de Sagrada Família. Un taller per a prendre ballar salsa i ritmes llatins.
  • Rutes guiades per Barcelona: Sortides per a conèixer l’altre Barcelona, la més antiga, misteriosa i “secreta”. Rutes per la Barcelona Medieval del Born, la Barcelona secreta, la vampírica, la de la luxúria i o al Barcelona romana. Les sortides seran realitzades per un equip de guies experts d’una empresa que porta molts anys fen-ho, i a uns preus especials.

Un any més es continuen realitzant les activitat d sempre com són el Tai-Txi, el foto vídeo,  l’atletisme, l’excursionisme, la coral, i la ja clàssica sortida a la neu a la Vall de Nuria. 

Tan mateix, es posaran en marxa activitats relacionades amb els hàbits de vida saludable com són la salut emocional, el cardio i la salut i prevenció. Cal mencionat el “Tria la teva Causa” que encara que no es una activitat de TMB Saludable, està molt relacionada.

La salut es bàsica per la vida, i dintre d’ella la salut emociona i mental va lligada a una millor qualitat, així com una bona alimentació, un compromís social i un bon Mou-te.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB