Albert Alegre salva la vida d’un infant

La ràpida actuació de l’Albert, comandament d’explotació de Bus, i els seus coneixements en socorrisme, van ser crucials per salvar la vida d’un nen de 8 anys.

Redacció / 17.06.22 - 12:20h

Ahir, a les 11.30 hores del matí a la plaça Urquinaona, Albert Alegre i David Grima Roig, tots dos comandaments d’explotació del CON d’Horta, van sentir els crits d’una dona que demanava ajuda; van anar corrent a veure què succeïa i van trobar-se un nen a terra desmaiat. L’Albert va actuar immediatament recollint-lo, i, ajudat d'una agent de la Guàrdia Urbana, va iniciar els exercicis de reanimació cardiopulmonar.

Minuts després, el nen va recuperar la consciència, tot i que va tenir un atac epilèptic, i l’Albert va estar en tot moment al seu costat, mantenint-lo boca avall, atenent-lo i socorrent-lo fins a l’arribada del 061.

La commoció i el nerviosisme dels agents de la Guàrdia Urbana i dels transeünts va ser gran, ja que es va témer per la vida del menor, però gràcies a la ràpida intervenció de l’Albert i als seus coneixements en salvament, el nen és viu.

Felicitats, Albert i David! És un orgull tenir companys com vosaltres a l’empresa.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB