Divendres, 18 de setembre de 2020

“Activa't per la salut i la seguretat”

 

Imatge d'una part del tríptic sobre seguretat i salut

“Activa't per la salut i la seguretat”

L'Organització Internacional del Treball celebra avui, dia 28 d'abril, el Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball per tal de promoure la prevenció d'accidents de treball i malalties professionals a tot el món.

Redacció / 28.04.15 - 06:29h

Es tracta d'una campanya de sensibilització amb l'objectiu de centrar l'atenció a nivell internacional sobre les noves tendències en l'àmbit de la seguretat i la salut en el treball i sobre la magnitud de les lesions, malalties i morts relacionades amb el treball.

La política de seguretat i salut en el treball desenvolupada per l'empresa és imprescindible perquè tots puguem gaudir d'un ambient de treball segur i saludable. És, però, la participació activa de tots els estaments que hi intervenen, juntament amb la direcció de l'empresa, des dels governs que legislen fins als treballadors que s'adapten amb responsabilitat a les normatives establertes, el que permet assegurar aquest entorn  de treball segur i saludable a través d'un sistema de drets, responsabilitats i deures definits, i amb l'atribució de la màxima prioritat al principi de la prevenció.

El nostre servei de prevenció, a través de l'assessorament en les diferents activitats preventives, posa a l'abast de tota l'empresa un conjunt de mesures d'assistència tècnica per tal de minimitzar els riscos laborals, però tal com diu el lema de la campanya d'aquest any, la prevenció ens pertoca a tots: "Uneix-te a la construcció d'una cultura de salut i seguretat en el treball". La direcció de l'empresa et convida a fer que sigui una realitat participant-hi activament.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB