Dissabte, 4 de juliol de 2020

Acte de reconeixement als tutors i formadors de la formació professional dual

 

Formació DUAL 2017

Acte de reconeixement als tutors i formadors de la formació professional dual

Els tutors i formadors de la formació professional dual que s'imparteix a TMB van rebre ahir un homenatge per la seva labor formativa.

Redacció / 13.12.17 - 10:20h

Les aules de formació del CON de Triangle van ser el lloc triat per a la realització de l'acte, organitzat juntament amb la Fundació Bertelsmann i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat, pel reconeixement als tutors i formadors de la formació professional dual i per a l'entrega de la placa de l'Aliança al conseller delegat de TMB, Enric Cañas, per part de la Fundació Bertelsmann.

L'acte va començar a les 3 de la tarda amb la benvinguda i recepció als assistents i el lliurament del Manual de tutors d'empresa en l'FP Dual de l'Aliança per a l'FP Dual. Després es va inaugurar l'acte a càrrec de Anna Monferrer, directora de l'àrea de persones de Bus. 

A continuació es va fer una presentació breu de les diferents direccions que participen directament en la implantació de l'FP Dual i es va donar pas a les intervencions per part dels representants dels formadors i tutors que van participar en l'acte i al col·loqui amb els tutors i els aprenents.

Després van intervenir representants del Departament d'Ensenyament, que van donar pas al lliurament del diploma acreditatiu d'haver realitzat el curs de formació bàsica de tutoria d'empresa en la formació professional dual, expedit pel departament d'Ensenyament, concretament la direcció general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial de la Generalitat de Catalunya. 

Finalment, la directora de la Fundació Bertelsmann, Clara Bassols, va fer una presentació de l'Aliança per a l'FP Dual i va fer entrega de la placa de l'Aliança a Enric Cañas, conseller delegat de TMB, que va tancar l'acte amb un reconeixement a la tasca desenvolupada per part de tots els actors.

A l'acte hi van assistir, per part de la Fundació Bertelsmann, Clara Bassols, directora de la Fundació; Guillem Salvans, senior project manager; Mireia Cos, assistent de Comunicació; Carlota Torrens, assessora dels Centres Educatius Aliança per a la Formació Professional Dual, i per part del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Estanislau Vidal-Folch de Balanzó, subdirector general de Programes, Formació i Innovació; Fernando Castrillo Rey, director del Servei de Programes i Projectes de Foment dels Ensenyaments Professionals; Sergi Reverte, tècnic d'FP Dual del Departament d'Ensenyament, i 3 tutors dels centres educatius col·laboradors: Institut escola Sant Adrià de Besòs, Institut Esteve Terrades i Illa i Institut Pedraforca. 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Bus
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB