Dissabte, 24 d'octubre de 2020

3a Festa Solidària de Conductors Solidaris de Catalunya

 

3a Festa solidària de CSC i SILO / CSC

3a Festa Solidària de Conductors Solidaris de Catalunya

Més de 850 entrades venudes, entre assistents i donatius de fila zero, van permetre recaptar 8.500 euros. Un gran èxit de convocatòria, tenint en compte el context econòmic actual.

Redacció / 11.12.12 - 15:40h

El 9 de novembre l’ONG Conductors Solidaris de Catalunya i l’Associació SILO  van tornar a unir-se per celebrar la 3a Festa Solidària al Sutton The Club. L’objectiu aquest any era recaptar fons per al transport de material sanitari al camp de refugiats de Tindouf (Algèria) i per a la construcció d’una ludobiblioteca a Gambasse, Guinea Bissau.

La festa va comptar amb la participació de dues esportistes d’elit. Alba Cabello, component de l’equip espanyol de natació sincronitzada i guanyadora de la medalla de bronze en els Jocs Olímpics de Londres, i l’atleta Beatriz Pasqual, vuitena en els 20 quilòmetres marxa en els Jocs Olímpics de Londres, que van fer l’entrega dels regals als guanyadors del sorteig.

Els assistents van poder gaudir de la batucada de la companyia Brincadeira; dels sons, balls i danses africanes de Nalle Club i Tambores de Mi Pueblo; de la Banda de Frank Mercader, que va oferir un repertori d’excepció, seguit del rock and roll en estat pur d’El Hermano Malaquías. La nit va acabar amb l’actuació de l’orquestra de varietats Por Fin Viernes.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB