Dilluns, 13 de juliol de 2020

2ona edició Ruta Vampírica i altres llegendes

 

imatge cartell

2ona edició Ruta Vampírica i altres llegendes

Aquesta setmana s’inicia la segona edició de la “Ruta vampírica”. Si vols descobrir històries de vampirs als carrers de Barcelona, aquesta és la teva ruta.

Redacció / 23.10.19 - 09:32h

La GenTMB que s'animi a fer-la gaudirà d’una tarda terroríficament divertida descobrint les històries de vampir de Barcelona. Fets reals, històries de sang, símbols amagats i assassins en sèrie.

La sortida es farà el dia 25 d’octubre a les 21 hores del vespre i el punt de trobada serà davant l’entrada del carrer Bisbe, al costat de l’aqüeducte de la Plaça de la Catedral, 10 minuts abans de l'inici de la visita. 

El preu de la ruta es de 6,80 € per als empleats/des; 9,20 € per als familiars amb passi i de 17 € per a personal sense passi d'empleat o familiar.

Si hi estàs interessat, has de fer la reserva enviant un correu electrònic a mailing@gobcnrutas.com amb còpia a: arodriguez@tmb.cat i Servei-Top@tmb.cat. i abonar la quantitat corresponent al número de compte del BBVA ES 62 0182 8727 5602 0068 2295 en el moment de formalitzar la reserva. 

Fes la ruta, no et deixarà indiferent. Les places són limitades.

 
Documents: 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB