Dissabte, 19 de setembre de 2020

13a edició del Concurs de Relats Curts oberta a la GenTMB

 

Relats curts 2019 / TMB

13a edició del Concurs de Relats Curts oberta a la GenTMB

Igual que en l’edició de l’any passat, els treballadors que ho desitgin poden participar en el concurs en la categoria especial per a la GenTMB.

Redacció / 04.03.19 - 08:10h

La web http://relatscurts.tmb.cat/ca s’acaba de posar en marxa i inaugura així una nova edició del Concurs de Relats Curts de TMB. Tothom que estigui interessat a participar-hi pot fer-ho fins al 9 d’abril.

Aquesta edició té tres categories en les quals pot participar tothom: Relat Lliure, TweetRelat i Instarelat i una quarta categoria, l'especial per a la GenTMB, Treballador TMB. 

Els relats s’han d’enviar en línia a través del lloc web http://relatscurts.tmb.cat/ca i a més enviar un correu electrònic confirmant el nom i cognoms, el número d’empleat de TMB, el títol del relat i l’adreça del correu amb el qual s'ha registrat el relat o relats al correu contacta@tmb.cat, per tal de verificar que el concursant és un treballador de TMB. 

L’extensió del relat no ha de ser superior a 3.500 caràcters i ha de versar sobre un fet o història viscuda o imaginada al bus, al metro, al funicular, al telefèric o al bus turístic. Els participants poden presentar tants relats inèdits com vulguin dins de les dates del concurs.

Els finalistes es donaran a conèixer a partir del 9 d’abril i l’entrega de premis es farà després de Sant Jordi.

Els guanyadors de la 13a edició del Concurs de Relats Curts de TMB oberta a la GenTMB rebran com a premis:

  • El primer premi rebrà una experiència cap de setmana per a dues persones, un curs d’escriptura, un lot de llibres, entrades per al festival Grec i entrades dobles per a una pel·lícula Disney (provisional).
  • El segon premi rebrà entrades per al festival Grec i un curs d’escriptura online.

Recordeu, l'admissió de relats en les quatre categories es tanca el 9 d’abril.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB