Un grup de persones a les instal·lacions de DiR / Foto: DiR
Un grup de persones a les instal·lacions de DiR / Foto: DiR

Vols millorar la teva salut? Aprofita l’oferta dels gimnasos DIR al Club GenTMB!

La pràctica regular d’exercici físic és una de les components bàsiques per a una estil de vida saludable. La plantilla de TMB i les seves famílies podran gaudir d’un descompte als gimnasos del grup DiR.

Redacció / 22.02.24 - 12:30h

Els treballadors i treballadores de TMB, així com les seves famílies, poden gaudir d’un avantatjós descompte als gimnasos DiR gràcies a l’acord establert a través del Club GenTMB

En el cas del personal de TMB i de les seves parelles, la quota mensual (que permet accedir a qualsevol dels clubs propis en horari complet) serà de 42,41€ (inclòs l’IVA, despeses de gestió a banda). L’oferta també inclou tovallola i accés a la zona d’aigües i a la piscina, un descompte als bons de pàdel i descomptes addicionals per pagament avançat de la quota.

Amb aquesta oferta, la gent TMB pot  accedir a l'oferta de serveis dels gimnasos de la marca, amb més de 9.000 sessions d'activitats dirigides mensuals, sales de fitness amb equipament d'última generació, piscines, solàriums, servei de nutrició, fisioteràpia, tractaments facials i corporals, etc. 

La promoció s'ha de contractar a través de telèfon o correu electrònic, trobareu més detalls a l'oferta publicada dins del Club GenTMB.

TMB, promocionant la pràctica esportiva

El servei de Salut, Seguretat i Benestar laboral de TMB promociona entre la plantilla un estil de vida saludable que inclou la pràctica d’exercici físic, a més d’altres recomanacions i activitats de l’àmbit de la salut (com els tallers d’esquena o d’alimentació, entre d'altres). 

D’altra banda, l’oferta d’avantatges del Club GenTMB abasta diferents àmbits (salut i bellesa, vacances i viatges, oci i activitats, família i llar...) i per fer-ne ús només cal donar-se d’alta amb una adreça de correu corporatiu (en cas de no disposar-ne, podeu adreçar-vos a comunicaciointerna@tmb.cat i rebreu indicacions sobre com accedir-hi).

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB