TMB participa a l'espai Descobreix del Saló de l'Ocupació
TMB participa a l'espai Descobreix del Saló de l'Ocupació

TMB participa al Saló de l’Ocupació per atraure talent femení

Els dies 4 i 5 d’octubre, TMB serà una de les empreses presents al Saló de l’Ocupació, a Fira Montjuïc, per visibilitzar les feines que es desenvolupen a TMB i atreure talent, posant èmfasi en el talent femení.

Redacció / 02.10.23 - 10:00h

Els visitants del Saló de l’Ocupació 2023, que se celebra el 4 i 5 d’octubre al Palau 1 de Fira Montjuïc, trobaran un Bus de Barri fora del seu escenari habitual (els carrers de Barcelona). Al costat del vehicle (que estarà situat a l’espai Descobreix del recinte) els estarà esperant personal de TMB.

En aquesta nova participació al Saló, organitzat per Barcelona Activa, TMB portarà a terme un important esforç per traslladar la feina que es fa a la companyia i descobrir vocacions per part dels i les assistents. Per aquest motiu, entre qui atendrà les persones que visitin l’espai s’hi trobaran una conductora i una operària de material mòbil de Bus.

Aquest plantejament permetrà, a més d’explicar les oportunitats professionals que ofereix TMB, apropar els i les joves com és el dia a dia a l’empresa, fent èmfasi en les possibilitats de treball per a les dones en un sector que, encara avui, roman força masculinitzat.

A la pàgina web del Saló trobareu la informació pràctica per assistir-hi així com l’agenda d’activitats.

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB