Judit García, de TMB, durant la seva intervenció
Judit García, de TMB, durant la seva intervenció

TMB explica la seva experiència en una jornada sobre la cultura inclusiva dins les organitzacions

Com fomentar la cultura inclusiva a les empreses és el tema que ha abordat una jornada coorganitzada per la Fundació Factor Humà i Both, People & Comms, on un dels casos pràctics exposats ha estat el de TMB.

Redacció / 26.02.24 - 08:45h

Aquest dimecres 21 de febrer, la Barcelona School of Management ha acollit la jornada La cultura inclusiva, coorganitzada per la Fundació Factor Humà i Both, People & Comms. TMB va ser una de les empreses convidades (juntament amb CaixaBank i Penguin Random House Grup Editorial) per explicar com s’està tractant aquesta cultura dins de l’organització.

La jornada va incloure un taller de sensibilització fonamentat en analitzar què és la inclusió, com fomentar-la (amb mesures com la creació d'entorns de confiança, col·laboració i seguretat psicològica). El taller també buscava fer reflexionar els assistents sobre els biaixos inconscients que tothom té.

A la taula rodona posterior, les organitzacions convidades van donar la seva visió sobre què entenen per cultura inclusiva, com són els programes que han implementat en aquesta matèria, quin resultat estan donant i quins aprenentatges n’han extret; també com s’aborden qüestions com la intergeneracionalitat, com es mesura l’impacte de les pràctiques en marxa i què queda per fer.

A la imatge, Judit Garcia durant la seva intervenció sobre la cultura inclusiva a TMB. Us deixem l'enllaç al programa de la jornada.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB