La T-mobilitat fa un nou pas en la seva implantació

Avui s’inicia una nova fase de la T-mobilitat dins dels 36 municipis de l’àrea metropolitana. Els suports i títols disponibles fins ara passaran a comercialitzar-se amb els preus i condicions oficials. 

Haidé Rius, responsable de projectes transversals / 23.12.21 - 08:53h

Per a trajectes dins de l’àmbit dels 36 municipis de l’AMB, es disposarà de la versió T-mobilitat de la T-usual i la T-jove, amb el preu i el període de vigència habituals (T-jove 90 dies – 80€ i T-usual 30 dies – 40€), els mateixos que amb la versió magnètica.

Els títols T-usual i T-jove de 5 dies deixaran de vendre’s, per bé que podran utilitzar-se fins que acabi el seu temps de validesa.

Pel que fa als suports, aquests passen a tenir el seu preu oficial: 4,5€ el PVC i 1€ el suport virtual. 

Les funcionalitats del sistema (alta, adquisició de suports i validació) es mantenen respecte a les fases anteriors. Per tant, les persones interessades a fer servir la T-mobilitat podran donar-se d’alta i sol·licitar els seus suports i títols als canals digitals de TMB, a la TMB App i als punts presencials habilitats (gestió amb cita prèvia).

També estaran disponibles els canals digitals ATM i els punts presencials d’atenció de l’ATM i de la resta d’operadors. 

Els usuaris/àries podran crear-se un compte digital de la T-mobilitat que els permetrà realitzar gestions en línia, com recarregar la targeta o consultar les factures i els tràmits.

Un cop fet el registre, poden optar per utilitzar un suport mòbil o un suport físic per a validar en el sistema. Si escullen el suport mòbil, i disposen de telèfon Android amb tecnologia NFC, la TMB App els guiarà per descarregar-se la funcionalitat de cartera electrònica que és on es carreguen els títols virtuals. 

Si opten per la targeta, la podran demanar en línia i la rebran a l’adreça indicada en un període màxim de deu dies.  

Els títols es podran recarregar a les màquines d’autovenda de la xarxa i a través de les aplicacions oficials. 

La implantació de la T-mobilitat segueix, per tant, el seu curs amb la normalització de l’ús d’aquests dos títols per a la primera corona alhora que se segueix treballant en el desenvolupament de la resta de funcionalitats que completaran el projecte. 

 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB