L'ELA ha protagonitzarà les activitats del Mou-te 2024
L'ELA ha protagonitzarà les activitats del Mou-te 2024

L’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), la causa escollida per la plantilla per a aquest 2024

La proposta, que busca sensibilitzar sobre la necessitat de millorar la qualitat de vida dels malalts, centrarà el Mou-te d’enguany. 

Carme Becerra / 14.06.24 - 08:15h

L’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) ha estat la proposta que més suports ha rebut a les votacions del Tria la teva causa d’enguany. L’ELA és una de les sis temàtiques solidàries que s’han sotmès a votació de la plantilla. Finalment, ha estat la més votada, amb un percentatge del 29%. 

A més de l’ELA, s’havien proposat com a causa els animals sense llar (que ha rebut el 24% dels vots), les cures pal·liatives (que han aconseguit un 22% de votacions), un gest pel medi ambient (que ha concentrat un 10% dels suports), la malaltia de Huntington i la síndrome SATB2 (que han reunit un 9% i un 6% de les votacions de la GenTMB, respectivament).

La votació, l’avantsala de les activitats

La candidatura per conscienciar sobre l’ELA ha estat presentada per quatre treballadors i treballadores (l'Anna Doblas, en Javier Marchal, l'Antonio Valenzuela i el Fernando Vaquero) en col·laboració amb la Fundació Internacional Miquel Valls contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica.

L’ELA és una malaltia neurodegenerativa que encara no té cura i que genera canvis dràstics en la vida dels afectats i afectades i de les seves famílies. D’aquí que sigui bàsic donar a conèixer projectes d’acompanyament i millora de la qualitat de vida de les persones que pateixen ELA.

Ara començarà la preparació de les accions que buscaran sensibilitzar sobre la importància de sumar en favor dels pacients d’ELA i el seu entorn. A tota la plantilla de TMB i, a través d’ella, a la societat en general.

Gràcies pel compromís de tothom que ha presentat una causa solidària; i també a aquelles persones que han participat a la votació. En el darrer trimestre de l’any, posarem l’ELA en primer pla.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB