Balanç del compromís social de la GenTMB

773 voluntaris, 34 serveis solidaris per a la mobilitat que han beneficiat a més de sis-centes persones, 105 col·laboracions en difusió, 4 accions de sensibilització i conscienciació de “Mou-te per la teràpia gènica” i el suport a Ucraïna.

Redacció / 11.01.23 - 09:55h

Les xifres solidàries del 2022 han presentat un balanç exitós gràcies al compromís social de la GenTMB que ha participat en les diverses propostes solidàries de l’empresa.

Vam començar l’any donant suport a Ucraïna, la guerra va començar a finals de febrer, facilitant els desplaçaments dels refugiats arribats a Barcelona, des de l’estació de Sants fins al pavelló de la Fira de Montjuïc. Es van cedir 2.250 títols de transport propis de la mà de l’ATM a Creu Roja, per facilitar-les la mobilitat i es van fer 97 serveis amb la participació de 166 voluntaris i voluntàries, que van ajudar als desplaçaments de 4.182 persones refugiades.

L’any 2022, s’ha tancat amb la xifra de 773 participants que han desenvolupat activitats de voluntariat en les diferents modalitats existents: conducció, promoció patrimoni històric, TMB Educa, voluntariat per un dia i la col·laboració amb l’ONG Conductors Solidaris de Catalunya.

Al llarg de l’any s’han fet 34 serveis solidaris per a la mobilitat amb la participació de 15 voluntaris i voluntàries, que hi han dedicat un total de 115 hores i han beneficiat a 620 persones pertanyents a diferents col·lectius en risc d’exclusió social.

En l’apartat de col·laboracions en difusió, hem donat a conèixer 105 iniciatives, esdeveniments i  campanyes d’entitats del tercer sector social mitjançant els canals de comunicació propis de l’empresa.

Hem tancat l’any amb les 4 accions de sensibilització i conscienciació derivades de la iniciativa solidària “Mou-te per la teràpia gènica”, com l’exposició a l’intercanviador de l’estació de Diagonal L5/L3, la confecció del vídeo divulgatiu amb testimonis de treballadors afectats, professionals sanitaris i representants de CTNNB1, el conta contes “Matilda i la papallona” i la confecció d’un mural il·lustratiu, amb la participació d’alumnes de 2n i 3r de l’escola Reina Violant del districte de Gràcia.

A totes i a tots, gràcies! Sense el vostre esforç i dedicació no hauria estat possible.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB