Informadors NXB / TMB
Informadors NXB / TMB

46 treballadors de TB i 110 informadors, a peu de carrer per la nova xarxa de bus

36 conductors de bus, 9 comandaments i un CGOL en situació de prejubilació, més 110 informadors, es preparen a les aules del Triangle Ferroviari per informar els ciutadans de les novetats de la fase 2016 de la nova xarxa de bus.

Albert Piqué / 18.02.16 - 08:30h

El darrer dia del mes de febrer s'estrena la fase 2016 de la nova xarxa de bus, que suposarà l'entrada en servei de tres noves línies: la H4 que va des de la Zona Universitària fins al Bon Pastor; la V11, de l’estació Marítima a la Bonanova, i la V13, de l'avinguda Tibidabo a les Drassanes. 

Com en altres edicions, en les darreres setmanes s'ha iniciat una campanya informativa per donar a conèixer les noves línies a la ciutadania i les modificacions en les línies de la xarxa convencional. Una part molt important de la campanya va a càrrec dels informadors de carrer, professionals que, des d'una setmana abans, informaran a peu de parada clients i ciutadans de les millores de la xarxa.

Així, a partir del proper dia 22, entre les 7 del matí i les 9 del vespre en dies laborables i de 9 del matí a 9 del vespre els dissabtes, serà molt fàcil topar-se amb un dels 156 informadors que treballaran a peu de carrer. 

La formació va a càrrec dels mateixos caps de línia, que després d'una sessió teòrica a l'aula traslladen els seus alumnes a recórrer les parades i línies en les quals estaran informant. A més, es dota cada informador d’un ampli dossier amb informació detallada del projecte de la nova xarxa de bus, dels recorreguts de les noves línies, de les modificacions de recorregut d'altres línies i dels avisos de les parades.

L'acció informativa, que durarà 12 dies, es reforçarà amb la distribució de més de 70.000 fulletons informatius i de milers de plànols desplegables.

 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB