Vols participar en el disseny de la nova manera d’atendre a les persones usuàries del bus?

Dins dels actes de celebració del centenari de Bus, TMB llança un repte d’innovació, obert a tot el personal, que es concentra en les persones usuàries

Innovació / 30.03.22 - 11:18h

Després de l'èxit de l'última convocatòria, l'Àrea d'Innovació mobilitza i posa en valor el talent i la creativitat de la comunitat interna en la recerca de millores dins del model d’informació i atenció a les persones usuàries del nostre servei. El repte: Com podríem agilitzar la resolució de consultes a l'interior del Bus de manera inclusiva?

El nou repte “Com podríem agilitzar la resolució de consultes a l'interior del Bus de manera inclusiva?” s’ha obtingut mitjançant el treball multidisciplinari realitzat per professionals de diverses àrees i serveis de la companyia  i està totalment alineat amb l'estratègia TMB 2025. 

Amb aquest repte es pretén cercar millores orientades a la resolució de dubtes i situacions d'incertesa en relació amb el viatge, millores que facilitin la resolució de problemes dins dels autobusos i millores en els processos d’acollida i acompanyament, per crear les condicions necessàries per a una millor experiència de la gent diversa associada a qui donem servei cada dia.

El repte, dividit en tres fases, es desenvoluparà entre el març i el setembre d'aquest any, està obert a tota la plantilla i per participar-hi únicament s'ha d'omplir el formulari de registre que es troba a la nova plataforma TMBinnova, on destaca un procés gamificat per generar connexions entre la comunitat. Us deixem aquí 3 tips per al procés de gamificació. No hi ha límit d'idees, però les propostes han de ser individuals en aquesta primera fase. Entre totes les idees rebudes se sortejarà un paquet de regals associats a la innovació i la creativitat. 

La idea guanyadora serà provada en un entorn real de la Xarxa de Bus. A més a més, els membres de l'equip s'emportaran diversos obsequis, entre els quals destaca una nit per a dues persones en un dels 97 Paradors Nacionals amb sopar i esmorzar inclosos.

Pots ampliar informació amb el vídeo de presentació del repte o amb l'informe de context que trobaràs adjunt al final d'aquesta notícia, juntament amb les bases de participació.

Per a qualsevol consulta podeu posar-vos en contacte amb l'Àrea d'Innovació enviant un correu a innovacio@tmb.cat

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB