La T-mobilitat incorpora els primers perfils i títols bonificats

A partir d’avui la T-mobilitat incorpora els perfils bonificats de família nombrosa i família monoparental dels títols T-usual i T-jove.

Haidé Rius, responsable de projectes transversals / 18.02.22 - 13:06h

Per a trajectes dins de l’àmbit dels 36 municipis de l’AMB, ja es pot disposar de la versió T-mobilitat de la T-usual i la T-jove d’1 zona amb les bonificacions FM/FN general i especial, per a les persones que ho acreditin. 

El preu i el període de vigència són els mateixos que amb la versió magnètica (T-usual FN/FM general – mensual, 32€; T-usual FN/FM especial – mensual, 20€; T-jove FN/FM general – trimestral, 64€ i T-jove FN/FM especial – trimestral, 40€ ).

Pel que fa als suports, aquests continuen tenint el seu preu oficial: 4,5€ el PVC i 1€ el suport virtual. 

Les persones interessades i que compleixin les característiques per poder disposar d’un perfil bonificat FN/FM podran acreditar el seu perfil presencialment als quatre quioscos T-mobilitat (gestió amb cita prèvia), situats a Espanya, Lesseps, Arc de Triomf i Torrassa. 

Per a les persones que ja tenen acreditat el seu perfil bonificat a TMB, es realitzarà un procés de migració automàtic online. Les persones que compleixen les característiques per poder formar part d’aquest procés rebran un correu electrònic de TMB que els guiarà per fer la migració.

En el mateix procés de migració es convidarà els i les participants a donar-se d’alta a la T-mobilitat, en cas que encara no hi estiguin. 

D’aquesta manera els usuaris es poden estalviar fer els tràmits de forma presencial (acreditació de perfil T-mobilitat) i diferida (alta online). 

 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB