Escalf de les autoritats als companys i companyes de la nova estació Ernest Lluch

El vicepresident del Govern, l’alcaldessa de l’Hospitalet, la presidenta de TMB, el conseller delegat, directius i treballadors de la línia 5, van voler acompanyar en un moment tant especial, al personal de servei de la nova estació.

 
Albert Piqué / 26.07.21 - 07:57h

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va presidir l’acte inaugural de la nova estació, que es va fer ahir a les 11h del matí, i que va entrar en servei a les 3 de la tarda. 

La nova estació, intercalada entre les de Collblanc i Pubillla Cases, està situada a la carretera de Collblanc en la intersecció amb el camí de la Torre Melina i el carrer d’Ernest Lluch, al límit entre Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat. 

Ernest Lluch potenciarà l’intercanvi directe amb diverses línies d'autobusos urbans i interurbans i amb el Trambaix, amb els línies T1, T2 i T3, de manera que ampliarà la cobertura del servei de metro i alhora afavorirà la intermodalitat en els desplaçaments entre el Baix Llobregat i Barcelona. Un dels accessos, orientat cap a l’avinguda de Xile, és a 40 metres de la parada de tramvia. L’altre dona a la banda del cementiri de Sants.

Amb la inauguració de l’estació d’Ernest Lluch, la línia 5 passa a tenir 27 estacions. El conjunt de la xarxa de metro que opera TMB té 122,3 quilòmetres de longitud i des d’ara 160 estacions (123 km i 162 estacions comptant el funicular de Montjuïc).

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB