“Dueños de la Hipocresía”, el nou single de Perfecto Desorden

Perfecto Desorden és la banda de rock-pop d’en Sergio Gabal, operari de primer nivell d’equips mòbils de Vilapicina, i cantant i lletrista de la banda de rock de l’Hospitalet de Llobregat. 

Eloi Blanes / 16.04.24 - 10:01h

Recentment Perfecto Desorden ha estrenat el seu nou single Dueños de la Hipocresía, inclòs en el seu últim EP Para no decir nada. En Sergio Gabal, company de TMB i cantant de la banda, ens explica que la nova cançó tracta sobre "la lluita de l'amor" i destaca que "la idea és cantar des de la ràbia, però perquè la gent s'uneixi".

Para no decir nada és el segon EP que el grup de rock està preparant en col·laboració amb Cases de la Música. El nou treball parla de l'actual moment d’efervescència tecnològica que genera un sentiment d'estrès a la societat i fa una crida a la llibertat de les persones.

El grup de l'Hospitalet de Llobregat, fundat l'any 2019, es troba en un moment dolç de la seva trajectòria musical i, el seu primer EP, Aire, els ha portat a realitzar diversos concerts arreu de Catalunya. A més, la banda de rock ha tingut un paper destacable a festivals de música, assolint un meritós segon lloc al Festival Zafarraya Sound de Granada i proclamant-se guanyador del concurs L'Hospitalet Té Talent.

El camí exitós de Perfecto Desorden no s'atura i el passat mes de novembre, el grup hospitalenc actuava en directe al programa de televisió CULTURAS2 de RTVE. Ara, amb el seu segon EP, fan un salt qualitatiu a la seva carrera i busquen consolidar-se encara més com una de les bandes de rock-pop emergents dins del panorama musical.

Perfecto Desorden, format per Sergio Gabal, arribat a TMB fa cinc anys, com a cantant i lletrista; Carles Valdeolivas, guitarrista; Pau Castellón, teclista; David González, baix i Roberto González, bateria, rep la influència de grups de renom com Extremoduro, SkaP o Marea.

Les lletres de les cançons es basen en un marcat component social, defensant la igualtat de drets i llibertats. Totes elles són obra d'en Sergio Gabal, tot i que com ell mateix assegura "al final es posen en comú entre tots".

Podeu seguir Perfecto Desorden a través de les seves xarxes socials:

Youtube /  SpotifyTikTokInstagramActuació RTVEPàgina web  

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB