Dilluns, 11 de desembre de 2017

Actualitat

 

Entre l'1 i el 17 de desembre, pel preu d’un cafè a les màquines de vending de Serunión es poden aconseguir 10 targetes Mastercard amb 50€ de crèdit, 2 tauletes Samsung Galaxy Tab S2 de 32GB o 8 capses de regal SmartBox. 

Imatge escàner

La instal·lació d'un escàner per a la comprovació dels paquets a l'edifici de Zona Franca II és un element més de la progressiva implantació de noves mesures per millorar la seguretat de les persones, de les instal·lacions i del servei. 

Dia voluntariat / M.A. Cuartero

Avui se celebra el Dia Internacional del Voluntariat i TMB ha organitzat un acte de reconeixement al qual hi ha convidat els 632 voluntaris que han participat en alguna acció solidària el 2017

Makalu / Jesús Morales

La inestabilitat a la zona del Tibet ha fet que Jesús Morales modifiqui la seva propera expedició i canviï l’ascens al Cho Oyu pel retorn al Makalu, la muntanya que l'any passat se li va resistir. 

El 16 de desembre, posa't la gorra

La campanya "Posa't la gorra" és la primera font de recursos per finançar els serveis i projectes d'AFANOC, i la gorra és el símbol del missatge positiu sobre la realitat dels infants i les seves famílies, i alhora la protagonista de la campanya.

Il·lusionista Gabi / Gabi

PSICOLOGIA “Es tracta d'enganyar el nostre cervell perquè coses que són impossibles, semblin possibles” APASIONAT "A les butxaques sempre porto algunes monedes per fer màgia"

Càncer pròstata

El càncer de pròstata va ser el segon càncer més freqüentment diagnosticat el 2015 a Espanya, el primer en homes. En l'actualitat es coneixen factors que estan relacionats amb el càncer de pròstata.

El proper dia 29 de novembre, en el marc del partit de copa FCB-Múrcia es durà a terme una recollida de signatures per sol·licitar la declaració del dia 30 de setembre com a Dia Mundial de l’Accessibilitat Universal.

Mou-te 2017

Dues mostres fotogràfiques, un photocall i un concert de música pop, funk, jazz i flamenc tancaran les accions de la causa solidària triada pels treballadors de TMB per a l'any 2017.

Smart Mobility World Congress / TMB

L’espai de TMB al saló Smart Mobility World Congress, celebrat del 14 al 16 de novembre al recinte Gran Via de la Fira, s’ha centrat en la innovació com a eina per aconseguir un servei de metro i de bus més eficient i sostenible. 

Coco / Disney

El Club GenTMB i Disney conviden els membres del Club GenTMB a assistir a la preestrena de la pel·lícula Coco. Només has d'accedir al club, imprimir el cupó personalitzat i recollir fins a quatre entrades gratuïtes.

Pàgines

Publicitat

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB