Dimarts, 20 de març de 2018

Actualitat

 

Andana Central

Amb l'organització del departament TMB Educa, 25 socis de l'Associació Andana Central van participar d'una visita guiada a les instal·lacions del CCM.

Lorena Martínez / TMB

La Lorena Martínez ens presenta la tercera de les quatre causes finalistes de l’edició d’enguany del Tria la teva causa 2018.

Vídeo Carme Almarza / Guillermo Cruz

La Carme Almarza ens presenta la segona de les quatre causes finalistes de l’edició d’enguany del Tria la teva causa 2018. 

Video Carles Riera / Guillermo Cruz

El Carles Riera dóna la cara i ens presenta la primera de les quatre causes finalistes de l’edició d’enguany del Tria la teva causa 2018. 

Imatge Tria la teva caua 2018 / TMB

El Cales Riera, la Lorena Martinez, la Carmen Almarza i la Ximena Migues, ens presentaran la causa que cada un d’ells ha proposat, i ens demanaran el vot. Coneix les  4 causes finalistes del Tria la teva causa 2018!

Menopausa / COIB

La menopausa és una etapa natural de totes les dones en què el cos experimenta una sèrie de canvis que no et permetran quedar-te embarassada. Sol aparèixer als 45-55 anys, tot i que varia molt en funció de cada dona. 

Dones de TMB es concentren davant de les oficines de Zona Franca per donar suport a les reivindicacions del 8 de març

Tria 2018

Un cop acabada la primera fase del Tria la teva causa 2018, ja tenim les quatre causes finalistes. Ara la GENTMB podem votar quina serà la causa social del Mou-te 2018.

Relats curts 2018 / TMB

Amés de les categories obertes, n’hi ha una especial per a la GenTMB. El guanyadors podran aconseguir  una tauleta, un curs d’escriptura, un llot de llibres i entrades pel festival Grec.

Alimentació esportista / COIB

Sàpigues que has d'adequar l'alimentació al nivell d'activitat física que facis. Si fas esport el teu cos té unes necessitats energètiques i nutritives lleugerament més grans que si no en fas. Aquestes necessitats varien en funció de les hores d'entrenament que facis, del tipus d'activitat i de la teva edat. 

logotip revo

Defensem Catalunya del Canvi Climàtic és el títol de la primera Jornada REVO que se celebrarà dissabte a la seu de CMINA (CSIC).

Pàgines

Publicitat

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB