Dimecres, 18 d'octubre de 2017

Actualitat

 

Portada catàleg exposició fotogràfica BBT / TMB

Des d’avui fins diumenge es podran veure 25 fotografies sobre l’evolució del BBT al centre de treball del Triangle Ferroviari.

Dimecres passat, l'Auditori de Barcelona va acollir l'acte de les noces de plata i d'or dels empleats/es que celebraven  25 o 40 anys de servei a Transports de Barcelona i els 25 anys de servei a Ferrocarril Metropolità de Barcelona.

Sergi López / Pep Herrero

ENTUSIASTA "És un hobby molt social i em va enganxar, de manera que vaig passar de fer quatre exposicions pels voltants de Catalunya a acabar sortint gairebé un cop al mes a Itàlia, anar a mundials"  PACIENT "Per començar a ser handler es precisa paciència, les victòries, les fites i el reconeixement ja arribarà desprès"

Raül Bonilla / Pep Herrero

El Raül ha escoltat sempre la versió del Paco Ibañez a l’Olímpia, però per fer-ne una versió pròpia va decidir traduir la versió original de Georges Brassens.

Depressió / COIB

L'Organització Mundial de la Salut, OMS, calcula que al món hi ha prop de 350 milions de persones que pateixen depressió, una malaltia que pot afectar persones de qualsevol edat i condició social. 

Nova web / TMB

Després de 6 anys de vida i amb més de 500.000 socis, el club JoTMBé s'integra al web i a l'app de la companyia. L'objectiu és fer la navegació del client més fàcil i intuïtiva i alhora millorar les prestacions i els serveis. 

IX Cursa DiR / DiR

La cursa DiR de Sant Cugat i les de Sant Feliu de Llobregat i Sentmenat són les primeres curses del calendari per a les quals el grup atlètic s'està preparant.

Infart /COIB

La funció principal del cor és bombar la sang a la resta dels òrgans del cos per proporcionar-los l'oxigen i els nutrients necessaris per dur a terme les seves funcions. Les malalties que afecten el funcionament del cor, les cardiovasculars, són la causa més comuna de mort al món, i l'infart agut de miocardi figura entre les més habituals. 

L'objectiu del projecte de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) és facilitar el traspàs de desplaçaments quotidians del vehicle privat a la bicicleta o a la intermodalitat de transport públic i bicicleta.

Dia Sense Cotxes

Durant tota la jornada es pacificaran molts espais ocupats habitualment per vehicles motoritzats i els equipaments i les entitats desenvoluparan activitats i ompliran de vida el carrer amb les seves propostes.

PTP

L’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) i l’Associació Bicicleta Club de Catalunya (BACC), amb el suport, entre d’altres de TMB, organitzen la 14a Cursa de Transports Urbana de Barcelona.

Pàgines

Publicitat

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB