Dilluns, 27 de febrer de 2017

Actualitat

 

Relacionar-se / COIB

Som éssers eminentment socials, això vol dir que per viure necessitem interaccionar amb els altres. Un cas clar de la importància de l'entorn social i de la comunitat són els adolescents, per als quals els amics ocupen un lloc primordial en les relacions de confiança, afecte i identificació.

MWC / TMB

El proper dilluns dia 27 s'inicia el Mobile World Congress (MWC), que durarà fins al 2 de març, i la ciutat s'omplirà de congressistes que amb tota probabilitat poden necessitar ajuda i orientació. 

AECC

L'excés de pes està relacionat amb l'aparició d'alguns tipus de càncer, concretament càncer d'estómac, fetge, pàncrees, tiroides, etc. T'ho posem fàcil!

Funicular / arxiu TMB

S'han realitzat les tasques anuals obligatòries de revisió i posada a punt de tots els elements de les instal·lacions, així com de formació i reciclatge del personal. 

Tria la teva causa / TMB

Per setè any consecutiu, després de l'èxit assolit en les edicions anteriors, els treballadors de TMB són cridats a proposar causes socials que finalment puguin esdevenir la causa solidària central de TMB per a l'any 2017.

Part de l'equip atlètic que va participar a la mitja marató / TMB

Excel·lents resultats dels atletes del Grup Atlètic TMB en la mitja marató que es va córrer aquest diumenge passat pels carrers de Barcelona.

Speaker Cabinets / Speaker Cabinets

Aquesta nit, a les 23.20 hores, el Guillem Bright, teleco de bus i membre del grup de música de rock alternatiu Speaker Cabinets, actuarà, junt amb el seu grup musical, al programa “Feeel”.

andana / arxiu TMB

L'AAC que estava de servei ahir a la tarda a Zona Universitària, un operador de seguretat i la telefonista de la centraleta de Sagrera participen en la devolució d'una cartera amb 1.825€ a dins.

Nadó / Morguefile

Divendres passat, quan faltaven pocs minuts per a les quatre de la tarda, un operador d'emergències del CCM rebia una trucada sol·licitant una ambulància. Estava naixent un nadó a la cabina de Sagrera. 

Llac de la Vall de Núria

El dies 11 i 12 de març l'estació d'esquí de la Vall de Núria acollirà la quarta edició del cap de setmana de neu organitzat pel grup excursionista de TMB, oberta a treballadors, amics i familiars.  

Formació dels bombers i dels cossos i les forces de seguretat / Ajuntament de Barcelona

Des del 2012, TMB participa activament en diverses de les accions formatives de Bombers de Barcelona, juntament amb el departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya i altres entitats.  

Pàgines

Publicitat

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB