Dijous, 24 d'agost de 2017

Actualitat

 

Gràcies / TMB

La Presidenta de TMB, Mercedes Vidal, ha fet arribar una carta d’agraïment a tots els treballadors de TMB per reconèixer la feina feta durant els tràgics dies de la setmana passada.

imatge obres / TMB

Durant aquest mes d’agost s’estan duent a terme obres a les línies 1 i 3 del metro. Les tasques consisteixen en la millora i la renovació d’elements d’infraestructura de la via i en l’ampliació del sistema de drenatge.

Expressar emocions / COIB

Impedir que les emocions flueixin i no voler exterioritzar-les pot provocar-te malestar físic i psicològic. Fins i tot es pot traduir en alteracions a la pell i agreujar malalties com la psoriasi.

Maria Magdalena / José Mercado

El José ens presenta el seu darrer treball fotogràfic, inspirat en una de les figures més emblemàtiques de la història, una Maria Magdalena femenina, sensual, divina i moderna que domina tota l’escena.

Àpats en família / COIB

Cada cop hi ha més persones que mengen soles i el fet de menjar en companyia es redueix gairebé de forma exclusiva a les celebracions.

Després de diversos mesos de joc, trenta-un equips en joc i tres fases superades, la tercera lliga de pàdel TMB arriba al seu final.

Aquest mes s'ha iniciat l'execució de les obres corresponents per dotar els aparcaments ubicats a totes les bases de manteniment de Metro de carregadors elèctrics per a la càrrega de vehicles de la flota de suport.

Transports de Barcelona i el Departament d’Ensenyament van signar ahir un conveni de col•laboració per potenciar l’FP dual en l’àmbit del transport i manteniment de vehicles, tal com s’estableix al conveni col•lectiu 2015-2019.

Què cal fer i què cal evitar si s’ennuega un nadó? / COIB

Els menors d'un any són el grup de població que amb més probabilitats d'ennuegar-se. En aquesta edat fan la transició d'alimentar-se exclusivament de llet a incorporar aliments sòlids a la seva dieta i passen de succionar a mastegar.

Sol / AECC

Estem al juliol i el sol pica. Recorda que, siguis on siguis, has protegir els nens del sol, fins i tot per sortir pel carrer a fer una passejada. 

Preestrena de la pel·lícula 'Cars 3' / M.A. Cuartero

Més de dues-centes cinquanta persones, entre les quals hi havia molts infants, participen de la preestrena de la pel·lícula 'Cars 3', exclusiva per als membres del club GenTMB.

Pàgines

Publicitat

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB