Corredors de TMB a la Trail tres fonts / Grup atlètic TMB

La GenTMB, present a les curses DiR Sant Cugat i Trail les Tres Fonts de Masquefa

Treballadors de TMB i membres del grup atlètic TMB van participar, amb excel·lents resultats, en dues de les principals curses del calendari de ‘runners’ que s’han celebrat aquest mes d’octubre.

Redacció / 26.10.17 - 09:56h

A la IX Cursa DiR Mossos d'Esquadra de Sant Cugat del Vallès, que es va celebrar el diumenge 22 d'octubre, en les distàncies de 5 i 10 km, hi van participar 11 empleats de TMB. Tots van fer una bona cursa, encara que no van obtenir podi.

Diumenge també es va córrer el Trail les Tres Fonts de Masquefa, considerat un dels tres millors trails curts d’Espanya. Hi van participar diversos corredors empleats de TMB, algun dels quals és membre del grup atlètic de TMB. Cal destacar d’aquesta cursa la segona posició de Dani Baena i que  Javier Munuera va obtenir el 13è lloc.