Dijous, 20 de setembre de 2018

El grup atlètic TMB obre el curs amb força

 

IX Cursa DiR / DiR

El grup atlètic TMB obre el curs amb força

La cursa DiR de Sant Cugat i les de Sant Feliu de Llobregat i Sentmenat són les primeres curses del calendari per a les quals el grup atlètic s'està preparant.

Redacció / 03.10.17 - 10:59h

Els membres del club atlètic TMB participaran en les curses que es disputaran els mesos d'octubre i novembre. 

Les dues primeres seran la IX Cursa DiR Mossos d'Esquadra de Sant Cugat del Vallès, que es correrà el diumenge 22 d'octubre, en dues distàncies de 5 i 10 km. Una setmana després, el diumenge 29 d'octubre a les 11 del matí, es correrà la cursa de la 6a Sansi Sant Feliu de Llobregat, de 5 i 10 km. Aquesta és una cursa popular on també hi ha cursa infantil.

El mes de novembre obre el calendari amb una cursa de muntanya de 12,3 km, la 32a Pujada i Baixada a Guanta a Sentmenat, també organizada per la Sansi, que se celebrarà el diumenge 5 de novembre. A més, formarà part del campionat de Catalunya absolut i veterà de curses de muntanya.

Els treballadors de TMB que estiguin interessats a participar en la IX Cursa DiR Mossos d'Esquadra de Sant Cugat del Vallès gaudiran d'un 25% de descompte en la inscripció.

Per altra banda, tots els treballadors interessats en la 6a Sansi Sant Feliu de Llobregat de 5 i 10 km, o a la 32a Pujada i Baixada a Guanta també podran gaudir d'un descompte de 4 euros en les inscripcions.

Per a més informació sobre el Grup Atlètic TMB i sobre com accedir a aquests descomptes i més avantatges, podeu contactar amb Fèlix Bataller Rivas al correu electrònic fbataller@tmb.cat

Cartell 6a Sansi Sant Feliu de Llobregat
Cartell 6a Sansi Sant Feliu de Llobregat
Cartell 32a Pujada i baixada Guanta
Cartell 32a Pujada i baixada Guanta

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB