Dimecres, 20 de juny de 2018

Un estudiant basc obté el premi TMB Educa en la 18a edició dels Exporecerca Jove

 

Mario Armengol, responsable de TMB Educa, entregant el premi

Un estudiant basc obté el premi TMB Educa en la 18a edició dels Exporecerca Jove

L'exposició, que està organitzada per l'associació Magma, té com a objectiu principal afavorir la recerca entre els joves, l'intercanvi d'experiències i el coneixement potenciant la participació en fires i congressos d'àmbit nacional i internacional.

Àngels Rodríguez - Mario Armengol / 10.04.17 - 11:00h

El projecte guanyador del Premi TMB Educa d'aquest any ha estat un treball de recerca i investigació titulat “Análisis de la piezoelectricidad y su aplicación como fuente de energía eléctrica en el transporte ferroviario”

El premi TMB Educa vol fomentar la recerca entre els més joves valorant els treballs relacionats amb el transport públic i la conservació del medi ambient. El premi consisteix en l'estada d'un dia a les nostres instal·lacions per visitar els punts operatius afins a la temàtica del treball realitzat.

Exporecerca Jove és una fira d'estands oberta al públic, on els participants presenten els resultats de la seva recerca mitjançant pòsters, gràfics, mitjans multimèdia, muntatges, maquetes, instrumental emprat, etc. La temàtica de les recerques exposades és totalment lliure. Durant els tres dies que dura l'exposició, que pot ser visitada per tot tipus de públic, un jurat procedent de diversos àmbits acadèmics i professionals avalua els treballs presentats i el darrer dia es lliuren diferents premis, la majoria dels quals es basen en la participació en altres certàmens de caràcter internacional.

Un fet que cada any va agafant més força és la participació d'estudiants internacionals, i és que en aquesta edició joves d'Eslovàquia, Bèlgica, França, Turquia, Brasil, Kazakhstan, Rússia, Paraguai, Grècia, Colòmbia, República Txeca, Mèxic, Argentina, Perú, Itàlia, Xina, Azerbaidjan i Emirats Àrabs han presentat els seus projectes.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB