Divendres, 20 de juliol de 2018

La Presidenta de TMB felicita la plantilla pel seu treball amb motiu de l'atemptat

 

Gràcies / TMB

La Presidenta de TMB felicita la plantilla pel seu treball amb motiu de l'atemptat

La Presidenta de TMB, Mercedes Vidal, ha fet arribar una carta d’agraïment a tots els treballadors de TMB per reconèixer la feina feta durant els tràgics dies de la setmana passada.

Redacció / 22.08.17 - 12:17h

A la seva carta, la presidenta posa de manifest que en un moment tan estressant i dolorós com el d’aquell dijous, va quedar perfectament clar que valors com la humanitat, la vocació de servei, l’esforç, la generositat i el compromís són  els que identifiquen TMB i els que es van posar de manifest en aquell moment. I és que l’actuació de tots els treballadors que estaven de servei, i de molts altres que sense estar-ho —bé perquè no era el seu torn o perquè eren de vacances—, es van posar a disposició de les seves prefectures per donar un cop de mà en tot el que fos necessari.

TMB va estar a l’altura! Durant els minuts posteriors a l’atemptat de Barcelona, els centres de control de metro i de bus van ser cabdals per evitar un col•lapse. Des del CRT es van desviar les línies de bus de la zona de seguretat, sempre en coordinació amb el CECOR (Centre Coordinador d’emergències), mentre que al terreny, els conductors i conductores vetllaven per la seguretat dels passatgers. Des del CCM, ràpidament s’ordenava el desallotjament de les estacions més pròximes al lloc dels fets, que posteriorment es va anar ampliant seguint les indicacions del CECOR. Els agents d’atenció al client i els motoristes de servei, sota les indicacions dels comandaments, van mostrar la seva eficiència i professionalitat aconseguint que les estacions i els trens quedessin sense passatgers en un temps rècord i es van posar a disposició de tothom per a tot allò en què poguessin col•laborar. Això, juntament amb els serveis parcials que en les següents hores es van generar, va provocar alteracions en els horaris i les estacions de finalització de servei. Per ajudar a descongestionar el centre de la ciutat del col•lapse, es va facilitar l'accés al transport de forma gratuïta.

Durant aquell dijous, i els dies posteriors, TMB ha continuat ajudant a normalitzar la dinàmica ciutadana i ha col•laborat amb les forces i cossos de seguretat. Es van utilitzar vehicles de TB per fer de barrera en zones de control policial. Divendres, després del minut de silenci que va tenir lloc a tots els centres de treball, estacions, trens i busos, el Barcelona Bus Turístic va convidar a fer ús dels seus serveis, gratuïtament, a tothom que volgués.  

Poc a poc, i gràcies a tota la GenTMB, Barcelona ha recobrat la seva vitalitat i energia que per uns moments es van veure truncades. Un cop més: gràcies! 

Adjuntem la carta adreçada per la Presidenta a la plantilla.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB