Espectacle de titelles "Mimi, la girafa blava"/ Pep Herrero
Espectacle de titelles "Mimi, la girafa blava"/ Pep Herrero

“Malalties minoritàries a la infància”

El vestíbul del metro d'Universitat es va convertir en un escenari de teatre per representar l'espectacle de titelles "Mimi, la girafa blava".

Redacció / 04.12.14 - 15:30h

Dins de les activitats que s'estan duent a terme al mes de desembre incloses en el programa “Mou-te per les malalties minoritàries”, el dia 2 de desembre, sota el lema  “Malalties minoritàries a la infància”, el vestíbul de metro d’Universitat es va convertir en un escenari per representar l'espectacle de titelles "Mimi, la girafa blava".

L'espectacle, narrat per l'actor Marcel Borràs, està basat en un conte escrit per Cecile de Visscher i és tot un símbol per a l'escola bressol Nexe Fundació, una escola especialitzada en l'atenció per a infants amb greus discapacitats i el suport a les seves famílies.

Les activitats de desembre estan centrades en la infància i donen per acabat tot un trimestre dedicat al suport, a la recerca, a la conscienciació i a fer més visibles les malalties minoritàries.

Tancaran el trimestre les dues últimes activitats. El dimecres 10 de desembre, amb l'acció “Construïm un arbre de Nadal multisensorial” a l'estació de metro de Diagonal, amb la col·laboració especial de l'associació Síndrome de Rett i treballadors de TMB, i acabarem aquesta quarta edició amb la representació del conte de Federito, el divendres 19 de desembre al vestíbul de l'estació de metro d'Universitat, a càrrec de la companyia de teatre social Peixos Peixeres, dinamitzada per personatges especials de la colla gegantera del Raval.

"Mou-te per les malalties minoritàries" és un projecte escollit pels treballadors de TMB com a causa solidària del 2014, en el marc del projecte d'acció social TMB Solidària, que vol sensibilitzar i conscienciar els treballadors i la ciutadania sobre la problemàtica que pateixen les persones afectades per aquestes més de 7.000 malalties, un 80% de les quals són d'origen genètic i afecten 5 de cada 10.000 persones. Es calcula que a Catalunya hi ha prop de 400.000 persones afectades.

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB