Dilluns, 28 de maig de 2018

Èxit de participació en la sessió de cinema per als membres del club GenTMB

 

Preestrena de la pel·lícula 'Cars 3' / M.A. Cuartero

Èxit de participació en la sessió de cinema per als membres del club GenTMB

Més de dues-centes cinquanta persones, entre les quals hi havia molts infants, participen de la preestrena de la pel·lícula 'Cars 3', exclusiva per als membres del club GenTMB.

Redacció / 12.07.17 - 08:51h

Eren les set de la tarda quan els llums de la sala 3 dels cinemes Glòries Multicines es van apagar. Començava la preestrena exclusiva per a membres del Club GenTMB de la pel·lícula 'Cars 3'. Entre el públic, bàsicament format per infants i adolescents, s’hi respiraven nervis i molta expectació, com en el cas de la Natàlia, una nena de tres anys que assistia per primer cop al cinema acompanyada dels seus pares i del Lluís, el seu germà adolescent. 

La Nora, que té set anys i es declara una gran aficionada als cotxes, ens diu que és una fan incondicional de 'Cars' i que ja ha vist tota la trilogia. L'acompanyen l'Emma, la seva germana gran, i els seus pares, la Lourdes i en Guille.  L'Àlex i el Marc, dos germans de cinc i set anys, es declaren fans absoluts de totes les pel·lícules de Disney i estan ansiosos per entrar i agafar el millor lloc del cinema. També en Víctor i la Sofi, acompanyats del seus pares, la Júlia i en Pedro, tots dos treballadors de TMB, es mouen amb nerviosisme per ser dels primers de poder veure la pel·lícula.  

Un cop es van obrir les portes, les presses i corredisses per entrar a la sala van ser el més destacat. Un cop es van apagar els llums, un fort silenci va inundar la sala. Comença l'acció!

Tant la Nora com l’Emma, el Víctor i la Sofi, l'Àlex i el Marc i el Lluís i la Natàlia han pogut viure aquesta 'première' de franc, ja que els seus pares són membres del club GenTMB.  

Fer-se'n és molt fàcil, només cal accedir al web del Club GenTMB, i donar-s'hi d’alta. Com que és un club exclusiu, cal utilitzar l'adreça electrònica corporativa. Les persones que no en disposin poden enviar un correu electrònic a comunicaciointerna@tmb.cat  i els indicaran la manera d'accedir-hi.

 
Preestrena exclusiva per a membres del Club GenTMB / M.A. Cuartero
Preestrena exclusiva per a membres del Club GenTMB / M.A. Cuartero
Èxit de participació / M.A. Cuartero
Èxit de participació / M.A. Cuartero

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB