Divendres, 20 de juliol de 2018

Dues exposicions fotogràfiques itinerants inauguraran la tardor del 2017

 

“Objectiu: ajuda als refugiats” / CSC

Dues exposicions fotogràfiques itinerants inauguraran la tardor del 2017

“Objectiu: ajuda als refugiats”, 47 fotografies que plasmen la realitat del camp de refugiats d’Idomeni, i “30 anys del Barcelona Bus Turístic”, amb 25 fotografies de l’evolució d’un servei de transport turístic que va néixer el juny del 1987.

Redacció / 24.08.17 - 10:52h

“Objectiu: ajuda als refugiats” és el títol de l’exposició fotogràfica de l’ONG Conductors Solidaris de Catalunya (CSC) sobre la seva estada al camp de refugiats d’Idomeni amb motiu de la caravana d’ajuda humanitària que van organitzar el maig del 2016.

L’exposició consta de 47 fotografies que mostren la realitat de la vida diària de les més d’onze mil persones que vivien atrapades al camp de refugiats d’Idomeni, actualment desmantellat, en unes condicions infrahumanes i sense cap possibilitat de sortir-ne. Imatges que plasmen la dignitat d’unes persones de pell bruna que lluiten per trobar un present i un futur millors.

“30 anys del Barcelona Bus Turístic” és el títol de l’exposició fotogràfica que fa un recorregut per l’evolució del transport turístic a la ciutat de Barcelona al llarg d’aquest 30 anys.

“Línia 100 Descobrim Barcelona” era l’experiment de recorregut turístic per la ciutat que TMB i Turisme de Barcelona posaven a prova el 25 de juny del 1987. Un servei que disposava de dos autobusos, tenia un recorregut de deu parades i acabava el 12 de setembre. Trenta anys més tard, aquest servei funciona tot l’any, l’utilitzen més de dos milions de viatgers, disposa d’una flota de 77 vehicles de dos pisos i ofereix tres rutes amb 45 parades i cinc punts de connexió entre ells. Amb el temps s’ha convertit en un emblema de la ciutat.

Les dues exposicions fotogràfiques s’inauguraran al setembre i recorreran els diferents centres de treball de TMB.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB