Diumenge, 22 d'abril de 2018

Aquestes són les quatre propostes finalistes del “Tria la teva causa 2017”

 

Tria 2017 / TMB

Aquestes són les quatre propostes finalistes del “Tria la teva causa 2017”

Dilluns s'inicia la votació per triar entre les quatre causes solidàries més proposades pels treballadors. A principis del mes d'abril, un cop finalitzat el recompte de vots, s'anunciarà quina serà la causa solidària de l'any.

Redacció / 03.03.17 - 09:27h

Les persones sense sostre, la violència de gènere, la protecció i els drets dels animals i l'ajuda als refugiats han estat les quatre causes finalistes, segons les dades facilitades pel Gabinet d'Estudis.

Dues setmanes ha estat obert el procés de participació mitjançant el qual els treballadors han pogut proposar les causes solidàries amb les quals tenen una especial vinculació o que més s'ajusten a la seva personalitat. Aquest any han estat 85 les causes proposades i de totes s'han seleccionat les quatre que s'han repetit més cops.

Dlluns s'inicia una segona fase de votacions, en què els treballadors que ho vulguin podran votar, a través de l'enquesta que s'enviarà per correu electrònic, aquella causa de les quatre amb la qual se sentin més identificats. La que rebi més vots serà la guanyadora i el darrer trimestre de l'any es desenvoluparan, amb la col·laboració de les entitats socials de referència en la causa escollida, tot un seguit d'accions de conscienciació i sensibilització entorn seu. El període de votació finalitzarà el 31 de març.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB