Dilluns, 22 d'abril de 2019

Actualitat

 

Vessament producte químic

L'exercici es va desenvolupar amb tota normalitat amb la participació dels equips d'emergència i dels treballadors que s'han vist afectats per l'emergència.

Ha estat en el marc d’unes jornades organitzades pel Banc Mundial per debatre sobre els reptes de la mobilitat sostenible. TMB va ser l’única empresa operadora convidada, i va presentar la mobilitat de Barcelona.

La danza de la vida, Las joyas de mi cofre, Mario y Elvira, Los ángeles existen i Examen final són els 5 relats que han arribat a la final del concurs en la categoria treballadors de TMB. El proper 25 d'abril sabrem qui és el guanyador.

Una alimentació saludable i mantenir un pes corporal adequat són fonamentals

La causa ha estat la triada pels treballadors de TMB, per un estret marge de 36 vots amb la segona causa. En aquesta edició del Tria la teva causa s’ha assolit el record de participació amb gairebé 1000 participants.  

El càncer és, possiblement, la malaltia sobre la qual més mentides circulen a Internet i les xarxes socials.

Quan algú aconsegueix el teu compte de correu i la teva contrasenya no és gaire segura, és fàcil que puguin accedir-hi. Una vegada aconseguit l'accés poden llegir-lo, esborrar missatges, enviar correus en el teu nom o canviar la teva contrasenya perquè no puguis accedir a la teva bústia. 

La celebració del Dia Mundial de la Salut (7 d'abril) és una bona excusa per recordar que el consum de tabac és el principal problema de salut pública dels països desenvolupats.

TMB està treballant per integrar la innovació al centre de l'organització, i el primer repte a resoldre, obert a la participació de tots els treballadors/es, és la millora de l'experiència d'usuari de la TMBapp.

Alguns tipus de càncer, com el de còlon, el de mama o el de cèrvix, es poden detectar en estadis primerencs (quan no n'hi ha símptomes) mitjançant proves de detecció precoç. 

Conferència a càrrec de la doctora en sociologia Marina Subirats / M.A. Cuartero

Promogut per l’àrea de bon govern, aquesta setmana s’ha dut a terme un taller per incorporar  la cultura d’igualtat  a l’organització.  La sessió ha anat a càrrec de la doctora en sociologia Marina Subirats.

Pàgines

Publicitat

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB