Diumenge, 19 de maig de 2019

Actualitat

 

Aladdin / Disney

Es sortejaran 50 entrades dobles entre els nous membres del club GenTMB per a la preestrena de la pel·lícula Aladdin del dia 23 de maig al cinemes Cinesa Diagonal Mar.

COIB

El mètode del plat és una eina visual pensada per menjar de forma sana i equilibrada cobrint les necessitats nutricionals de cada àpat, elaborada per experts en nutrició de la Universitat de Harvard l'any 2014.

Es tracta d'una proposta de l'AMB i l'Ajuntament de Barcelona per promoure la mobilitat sostenible per als desplaçaments habituals, com anar a la feina. Durant el mes d'abril s'ha fet una competició especial entre TMB, Barcelona Regional i AMB.

Taller creativitat / Pep Herrero

Els dies 30 d'abril i 3 de maig, l'equip d'Innovació va realitzar els tallers pràctics de creativitat associats al repte Com podem millorar l'experiència d'usuari de la TMB app?

TMB

Es tracta d'una nova acció de les que TMB, juntament amb altres operadors ferroviaris, està duent a terme contra el fenomen grafiter.

Formació online

El departament de Formació ens presenta a través d'un vídeo els nous cursos online que han preparat i que, ben aviat, seran a l'abast de tothom.

La "Sessió 2" del 30 d'abril de 12:00 a 14:00 hores ha estat cancel·ladaEls tallers estan oberts a tots els treballadors de l'empresa  i és una formació corporativa liderada per l’àrea d’innovació segons el seu Pla Estratègic.

Laura Ropero / Pep Herrero

Els relats Examen final i Mario y Elvira guanyen la 13a edició del Concurs de Relats Curts en la categoria Treballador de TMB.

Diumenge, 28 d'abril, se celebra la Diada internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball.

A Catalunya, el dia de Sant Jordi, el 23 d'abril, se celebra el dia dels enamorats. Una diada durant la qual els qui s'estimen ho expressen de manera especial i simbòlica regalant-se una rosa i un llibre. I tu, ets dels que ho celebren?

Innovació / TMB

Els tallers es faran a la Sala Gaudí els dies 30 d'abril i 3 de maig i estan oberts a tots els treballadors de l'empresa.

Pàgines

Publicitat

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB