Enoch Domenech
Enoch Domenech

L’Enoch, AAC-L3 pre-estrena el seu primer disc a la Festa Major de Poble Nou

El divendres 15 de setembre a les 22 hores, el “Rap Corner” de les festes vibrarà amb les cançons de hip hop del primer àlbum d’Enoch DMK, “Trimurtí”

Redacció / 08.09.23 - 08:00h

L’Enoch Domech, treballador de metro i raper, llençarà al mercat el pròxim divendres 15 de setembre, per totes les plataformes digitals, el seu primer disc format per dotze cançons amb col·laboracions de grans artistes d’àmbit nacional i internacional. A l’àlbum hi col.laboren fins a  setze artistes, amb paritat de gènere i es caracteritza per unes lletres de rap sobre instrumentals majoritàriament de boom bap, cantades en quatre idiomes català, castellà, anglès i francès.  L’última cançó del disc compta la col·laboració especial de l’artista Yereh Yebadí.

Com explica Enoch DMK en el seu vídeo de presentació de l’àlbum, el disc rep el nom de “Trimurti” per la cultura hindú i pels déus i les divinitats que són Brahmá, Vishnú y Shivá, creació, protecció i destrucció i en el que cada tema del disc té un déu associat.

DMK

 

No us perdeu la pre-estrena que farà a la Festa Major de Poble Nou. Recorda, serà el pròxim divendres 15 de setembre a les 22 hores al Rap Corner.

Cartell corner

 

L’enllaç al seu youtube: https://www.youtube.com/results?search_query=enoch+DMK 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/7bJaYx4stoy6Pt35peSFde?si=Lo1t_XfxRpyCRpGbHSpuZQ

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB