Divendres, 24 de setembre de 2021

La Fundació TMB i la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat signen un conveni de col·laboració

 

La Fundació TMB i la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat signen un conveni de col·laboració

Pretén promocionar les activitats de la CCAR centrades en la defensa del dret d’asil i dels desplaçaments forçats, en especial aquells que ho són per raó de gènere, orientació sexual i/o identitat de gènere.

Redacció / 18.06.21 - 11:30h

Cada any milions de persones es veuen obligades a deixar els seus països o casa seva i buscar refugi fugint de conflictes, de violència, de violació de drets humans, de persecució o desastres naturals. Es calcula que són més de 80 milions de persones les que es troben en situació de refugiats, desplaçats interns i sol·licitants d'asil, i d’aquestes, més de 13.000 van sol·licitar asil a Catalunya l’any 2019.

Per commemorar el Dia Mundial de les Persones  Refugiades, que se celebra aquest diumenge 20 de juny, la Fundació TMB i la Comissió Catalana d’Ajuda Al Refugiat (CCAR) han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de  realitzar accions conjuntes de sensibilització, divulgació i promoció de les activitats de la CCAR, centrades en la defensa del dret d’asil i la visibilització dels desplaçaments forçats fruit de greus vulneracions de drets humans que es produeixen arreu del món. Es vol fer un especial èmfasi en les accions basades en el gènere i en l'orientació sexual i/o la identitat de gènere, així com donar a conèixer la xarxa de transport públic de TMB mitjançant el projecte educatiu de TMB.

Les dues entitats busquen ajudar a fer visible la dramàtica situació que viuen milions de persones desarrelades entre refugiats, apàtrides, desplaçats interns i sol·licitants d'asil que actualment hi ha al món. 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB