Dissabte, 6 de març de 2021

Et convidem a participar en l’enquesta 'Salut i benestar, diversitat generacional Covid-19 en l’àmbit laboral'

 

Et convidem a participar en l’enquesta 'Salut i benestar, diversitat generacional Covid-19 en l’àmbit laboral'

L'estudi analitzarà l'impacte psicològic de la situació de crisi sanitària per Covid-19 en els treballadors de les cinc generacions (T-BB-X-Y-Z) que actualment conviuen en el món laboral.

Redacció / 10.12.20 - 09:03h

L'Àrea de Persones de TMB està col·laborant amb l'Observatori Generación y Talento en l'estudi Salut i benestar, diversitat generacional Covid-19 en l'àmbit laboral.

La col·laboració de l'empresa en l'estudi es concreta a posar a disposició de tota la plantilla de TMB l'accés a l'enquesta, de manera que tothom que hi vulgui participar voluntàriament i de manera confidencial ho pugui fer. El termini màxim per participar-hi és fins al 31 de desembre d'enguany. 

L'objectiu d'aquest estudi és analitzar els valors, motivacions, inquietuds i necessitats de les persones des de la seva realitat generacional i identificar noves polítiques de gestió que impactin en la motivació, el desenvolupament, el talent i el benestar de les persones treballadores de totes les generacions (T-BB-X-Y-Z): 

  • Generació T  (els nens de la postguerra), els nascuts entre 1930 i 1948
  • Generació BB (Baby Boom), els nascuts entre 1949 i 1968
  • Generació X, els nascuts entre 1969 i 1980
  • Generació Y, els nascuts entre 1981 i 1993
  • Generació Z, els nascuts entre 1994 i 2010

L'enquesta, en la qual col·laboren més de 35 grans empreses espanyoles, està elaborada per la Universitat Europea amb escales científiques perquè sigui un veritable termòmetre de la salut psicològica de les persones per poder mesurar símptomes com ara nerviosisme, ansietat, preocupacions excessives, tensió, símptomes somàtics com per exemple falta d'energia, insomni, pèrdua d'apetit, problemes de concentració, etc. 

Els resultats permetran obtenir valors que orientin a l'hora de prendre decisions dirigides a millorar el benestar i l'adaptació dels treballadors en situacions de crisi en l'àmbit del treball.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB