Dissabte, 19 de setembre de 2020

Encara no ets membre del Club GENTMB? Fes-te’n ara i et convidem a la preestrena d’'Aladdin'

 

Aladdin / Disney

Encara no ets membre del Club GENTMB? Fes-te’n ara i et convidem a la preestrena d’'Aladdin'

Es sortejaran 50 entrades dobles entre els nous membres del club GenTMB per a la preestrena de la pel·lícula Aladdin del dia 23 de maig al cinemes Cinesa Diagonal Mar.

Redacció / 17.05.19 - 08:00h

Per participar-hi  només cal que et facis membre del club, entre el dia 17 i la mitjanit del dia 21 de maig, i automàticament entraràs al sorteig de 50 entrades dobles per veure la pel·lícula Aladdin

Fer-se soci del Club GENTMB és molt fàcil. Cal accedir al web www.clubgentmb.cat i donar-s'hi d'alta. Com que és un club exclusiu, cal utilitzar l'adreça electrònica corporativa. Les persones que no en disposin poden enviar un correu electrònic a comunicaciointerna@tmb.cat  i els indicaran la manera d'accedir-hi.

Als guanyadors del sorteig els ho comunicaran i els enviaran l'entrada per correu electrònic el dia 22 de maig.

Aquesta acció és fruit del conveni de col·laboració que TMB va signar temps enrere amb Disney per apropar la cultura als usuaris del transport públic. Cinquanta nous membres del Club GenTMB podran gaudir d'una tarda d'entreteniment a la preestrena de la pel·lícula Aladdin

La sessió tindrà lloc el dia 23 de maig a les 20.30 hores al cinema Cinesa Diagonal Mar, (Avinguda Diagonal, 3, Barcelona)

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB