Divendres, 24 de setembre de 2021

Arriben les ofertes i els descomptes exclusius del Club GenTMB

 

Pantalla d'accés al club GenTMB / GenTMB

Arriben les ofertes i els descomptes exclusius del Club GenTMB

El Club GenTMB posa a l’abast dels treballadors un conjunt d’avantatges exclusius i descomptes en comerços i serveis que poden suposar un important estalvi econòmic per als treballadors.

Albert Piqué / 22.03.12 - 09:41h

En els darrers anys la intranet corporativa ha comptat amb una secció d’ofertes dirigides als treballadors que anaven des de serveis mèdics –mútues, clíniques dentals, etc.– fins a l’oci i la restauració, passant per les assegurances i els espectacles. De fet, aquesta secció de la intranet ha estat, de forma constant, la més visitada, i s'ha fet evident així l’interès dels treballadors de TMB. Amb l’objectiu de potenciar-ho i oferir un servei més complet, es crea el Club GenTMB.

El Club GenTMB neix simultàniament al Pla de màrqueting relacional JoTMBé, que està adreçat al públic extern i als treballadors de l’empresa que vulguin adherir-s'hi, amb un objectiu primordial de facilitar informació de servei, però també amb un paquet de beneficis econòmics

El Club GenTMB és obert a tots els treballadors. Donar-s’hi d’alta és molt fàcil, només cal accedir a www.clubgentmb.cat i crear un nou compte, pas indispensable per accedir a centenars d’ofertes distribuïdes en nou categories –vacances i viatges, restaurants, compres, oci i activitats, família i llar, salut i bellesa, perfumeria i cosmètica, ofertes del dia i formació– cadascuna amb diverses subcategories, i això pot suposar un estalvi important. Hi participen primeres marques com Sony, Samsung, Nike o Paradores, i establiments destacats com El Corte Inglés, Fnac, Toys'R'us, Sephora o Carrefour online.

Com que es tracta d’un club exclusiu, cal utilitzar l’adreça de correu electrònic corporatiu. Aquelles persones que no en disposin només han d’enviar un correu electrònic a comunicaciointerna@tmb.cat i els indicaran la manera d'accedir-hi.

Tres tipus de descomptes

El Club GenTMB disposa de tres modalitats de descomptes. Un cupó personalitzat, amb el nom de l’usuari, que un cop imprès només s’ha de presentar a l'establiment adherit. Dins d’aquesta categoria podem trobar les clíniques Instituts Odontològics, les botigues Bossanova o les perruqueries Frank Provost. La modalitat online és una de les altres formes de descompte. Només cal accedir a la web de l’empresa a través del link exclusiu i seguir les instruccions. Dins d’aquesta categoria trobarem Krups Rowenta, Iberostar i Daikin. La tercera opció és el Compte Vip, que funciona com una guardiola, i un cop s’arriba als 50 euros estalviats es pot sol·licitar que s’ingressin al compte bancari que l’usuari determini.

Molts beneficis i cap cost

El Club GenTMB està construït sobre la plataforma de l’empresa Colectivos Vip, líder en la gestió de grans col·lectius, que actualment ja dóna servei a la Generalitat de Catalunya i a l’Agència Tributària. Es tracta d’un servei autofinançat de manera que no té cap cost per a TMB i que, d’acord amb les experiències amb d’altres grans col·lectius, pot arribar a suposar un estalvi de fins a 200 euros per persona i any.

A més, les empreses que ara formaven part de la secció d’ofertes de la intranet s’aniran integrant al club de manera progressiva i participaran en els actes corporatius a través d’esponsoritzacions.

Fomentar l’orgull de pertinença

El Club GenTMB és una de les accions que es deriven del Pla director de Comunicació Interna amb la finalitat de potenciar l’orgull de pertinença dels treballadors de TMB, una de les empreses més grans de Catalunya pel que fa a plantilla. A més, algunes de les ofertes estan pensades en clau de facilitar la conciliació de la vida personal i familiar, així com de potenciar la formació i la salut dels treballadors.

Butlletí d'informació

Un cop al mes tots els membres del club rebran per correu electrònic un butlletí d'informació amb un recull de les millors ofertes, novetats i propostes ajustades als gustos de cada membre del club, i es disposarà d’un servei tècnic, gestionat per Colectivos Vip, per atendre les incidències que se’n puguin derivar. 

Pantalla principal del club GenTMB / GenTMB
Pantalla principal del club GenTMB / GenTMB
Pantalla d'activitats del club GenTMB / GenTMB
Pantalla d'activitats del club GenTMB / GenTMB
Video YouTube: 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB