Dimecres, 12 d'agost de 2020

Àfrica Ragel presenta “Quan em vinguin a buscar”

 

Portada del llibre

Àfrica Ragel presenta “Quan em vinguin a buscar”

Els darrers anys del segle XIX, concretament l’últim dia de juliol de 1890 dues noies són brutalment assassinades peu un jove de poc més de vint anys: l’Isidre Montpart, que mesos després morirà al garrot vil a mans de Nicomedes Méndez

Toni Esteve / 15.12.15 - 10:42h

L’escriptora Àfrica Ragel, que combina la narrativa amb la feina com a Agent d’atenció al Client a la línia 5, pública una nova novel·la per adults amb la jove editorial Tigre de Paper, un projecte que vol anar més enllà de la mera publicació i  pretén ser un dinamitzador cultural des d’on desenvolupar el pensament crític, teixir identitat col·lectiva i enriquir l’àmbit literari en llengua catalana.

L’Àfrica Ragel hi col·labora amb una novel·la que des de l’amor, la intriga i l’assassinat posa al descobert les contradiccions de la Barcelona obrera de finals dels segle XIX i principis del segle XX. A través de dos personatges contraposats, l’assassí Isidre Montpart i el botxí Nicomedes Méndez descriu l’ambient fabril de la segona revolució industrial i les deplorables condicions en què vivien els treballadors de les fàbriques, i l’obsessió irreflexiva i delirant que ens pot conduir a l’alienació i l’aïllament d’una realitat esfereïdora.

La presentació es fa el dijous 17 de desembre a les set de la tarda a la Biblioteca Manuel Arranz del Poblenou, al C/ Joncar, 35  (Metro Poblenou, L4). Qui vulgui un exemplar firmat que no desaprofiti l'oportunitat.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB