Fotografia del taller d'activitats de TMB / M. A. Cuartero
Fotografia del taller d'activitats de TMB / M. A. Cuartero

15a jornada activa d'educació viària

TMB Educa ha participat en l'espai dels infants de la 15a jornada d'educació viària organitzada per la Guàrdia Urbana. Hi han assistit 3.436 alumnes de 41 escoles de la ciutat, acompanyats dels seus respectius professors.

Toni Esteve / 10.06.14 - 11:18h

El Fòrum ha acollit prop de 3.500 nens i nenes de primària per a la festa de cloenda del curs d'educació viària de la Guàrdia Urbana, que té com a finalitat reforçar els coneixements dels nens i les nenes sobre la mobilitat segura, la convivència, el civisme, la prevenció del risc i el respecte al medi ambient.

TMB, conjuntament amb RACC i Tram, ha organitzat els tallers de transport públic i sostenible. L'empresa enguany ha desenvolupat tres activitats: un taller per dissenyar un títol de viatge personalitzat, un taller de fabricació de xapes i un recorregut per l'interior d'un autobús que permet als infants distingir les parts essencials que el componen. En baixar de l'autobús tots els participants han recollit a la zona d'informació guies de transport, gorres i retallables.

Els objectius de les activitats desplegades per TMB Educa són fonamentalment 4: que els alumnes de primària valorin l'ús del títol de viatge i creïn un lligam amb ell amb la seva personalització, que es familiaritzin amb les parts d'un autobús, que es conscienciïn que hi ha gent amb necessitats especials i que cal respectar els llocs que tenen reservats i aconseguir que comentin a casa l'experiència gràcies als materials d'obsequi (les gorres, els plànols, els retallables i la xapa).

La jornada s'ha desenvolupat amb normalitat i TMB ha repetit novament l'èxit de participació d'altres anys. El 5 de juny TMB ha col·laborat novament  perquè ja de ben petits els nens i les nenes aprenguin hàbits de mobilitat segura i desenvolupin actituds cíviques i solidàries amb el seu entorn.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB