Dimecres, 25 d'abril de 2018

TMB signa un conveni amb Fundesplai per afavorir la integració laboral de joves

 

Enric Cañas encaixant la mà a la representant de Fundesplai

TMB signa un conveni amb Fundesplai per afavorir la integració laboral de joves

L'acord, rubricat aquest matí, suposarà la incorporació de dos joves per un període de sis mesos ampliables a sis més, per a la realització de tasques de suport al servei mèdic de Sagrera i a Zona Franca II.

Redacció / 11.04.17 - 12:26h

Tal com correspon als valors de TMB, el compromís amb la societat i el comportament socialment responsable han de ser elements presents en cada una de les accions de la companyia. 

Conscients d'això i de la realitat social del moment, en què les taxes d'atur són encara massa altes, molt especialment entre el col·lectiu dels joves, TMB ha arribat a un acord amb la Fundació Catalana de l'Esplai —Fundesplai—, per ser una empresa acollidora dins del projecte JoveValor que l'entitat del tercer sector du a terme. 

JoveValor és un programa que ofereix a nois i noies de 18 anys en situació d'exclusió social un contracte de treball que combina un procés de treball formatiu i una estada en empreses, on aprenen a integrar-se dins d'una cultura organitzativa, amb hàbits de treball i un ambient d'aprenentatge. I tot, amb l'acompanyament personalitzat d'un tutor.  

Fundesplai 

És una entitat sense afany de lucre que té per missió educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora. Entre els seus fins fundacionals es troba impulsar l'educació en valors dels infants, joves i adults, a través del desenvolupament de programes, activitats i serveis d'educació en el lleure, així com d'orientació professional i d'inserció laboral. Fundesplai vetlla per potenciar la integració sociolaboral dels joves, en especial pel que afecta a aquells col·lectius que tenen més dificultats per fer-ho.

El projecte JoveValor

En la cerca de respostes per a la situació dels joves al nostre país i les experiències de més de 20 anys de la Fundación Pro-cerrado amb el programa Pro-Aprendiz al Brasil, que desenvolupen projectes d'inclusió sociolaboral amb joves, Fundesplai ha optat per adaptar-les a la nostra realitat, mitjançant el projecte JoveValor. 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB